reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kiedy na zakupy ;)

Anapi na moje oko jest ok ;-) choć ja mam jeszcze mniej i wydaje mi się że starczy w zupełności :-D ale ja to inna jestem, bo nie lubie mieć na zapas

Dziwne te smoki z pluszakami, przecież to niewygodne, dodatkowo obciąża i wypada z buźki na mój gust

Donoszę, że w Rosmannie jest promocja na Pampers Premium Care 78szt 2-5kg oraz 72szt 3-6kg za 41,99zł

reklama
Mi się najbardziej podoba ta:
431060862_o.jpg
Powiem Wam że te smoczki nie są wcale ciężkie, oglądaliśmy je z moim T na ebayu jakieś dwa miesiące temu z myślą aby szefowa T nam przysłała :)
Dzięki temu że są płaskie, tzn niewyprofilowane to dzieciaczek musi popracować troszkę buźką aby trzymać taki smoczek utrzymać co pozytywnie wpływa na rozwój aparatu mowy.

Icak dzięki za info o promocji - skorzystam na pewno :)

zocha jak dla mnie troszke dziwna ta twoja reklama...zazwyczaj jak sie uprawia marketing szeptany to pisze sie chociaz kilka postow na rybke ..a za takie coś raczej nikt ci nie zapłaci :] takie pozycjonowanie nie działa !!

hmm slabo ze nikt nie zaplaci...ale jezeli ktos chetny to chetnie przyjme:)
To ja jeszcze zareklamuje mleko bebilon h1 bo kupilam ostatnio taniej - za 34 zl, w realu byla promocja.

a proszę bardzo dziewczyny :-) ja jutro zamierzam zakupić, bo dziś mi kasiorki jak na złość brakło, ale też sie zastanawiam czy 2-5kg czy lepiej 3-6kg, ale taka paka 70szt i tak starczy na tydzień chyba a mam nadzieje że kolosika nie urodze ;-) sama nie wiem

reklama
Do góry