reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kiedy na zakupy ;)

hahah

wuchte wiary - dużo ludzi
szneka z glancem w tytce - drożdżówka z kruszonką w papierowej torbie (takiej małej)
wiara z mojego fyrtla - ludzie z mojej okolicy

;) :p

reklama
hahah

wuchte wiary - dużo ludzi
szneka z glancem w tytce - drożdżówka z kruszonką w papierowej torbie (takiej małej)
wiara z mojego fyrtla - ludzie z mojej okolicy

;) :p

ale mnie rozbawiłaś, nigdy bym na to nie wpadła
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif

Anapi
Znam te termometry. Tylko jak dziecko smoczka nie bedzie chciało? A jak mu przytrzymasz na siłe to zacznie pewnie płakac i juz temperatura w góre idzie. A potem starszemu to juz nie bardzo.
My mamy taki do ucha i czoła boby one ale tylko dlatego, ze to prezent od szwagierki, a tak to bym dalej uzywala zwykłego elektronicznego albo rteciowego (jeszcze go mam).

no ja mam juz termometr elektroniczny, ale bylam ciekawa czy ktoras ma doswiadczenie z czyms takim. Ja bym to uzywala np w nocy zeby malego nie budzic, a w razie temperatury mierzylabym ponownie zwyklym.

no zobacze czy bedzie smoczkowy (mam nadzieje, ze tak), ale pewnie zamowie go chce zrobic wieksze zakupy w tym sklepie, a ten smoczek naprawde jest tani. Moja corka np nigdy nie dala sobie zmierzyc temperatury per rectum, zaciskala dupke i nic sie z tym nie dalo zrobic.
Takich smoczkow do lekarstw jeszcze nie widzialam nigdy.

reklama
Do góry