reklama
mamusia czerwcowa 2011
Mamusia Tymusia
hahah
wuchte wiary - dużo ludzi
szneka z glancem w tytce - drożdżówka z kruszonką w papierowej torbie (takiej małej)
wiara z mojego fyrtla - ludzie z mojej okolicy
ale mnie rozbawiłaś, nigdy bym na to nie wpadła
Anapi
Znam te termometry. Tylko jak dziecko smoczka nie bedzie chciało? A jak mu przytrzymasz na siłe to zacznie pewnie płakac i juz temperatura w góre idzie. A potem starszemu to juz nie bardzo.
My mamy taki do ucha i czoła boby one ale tylko dlatego, ze to prezent od szwagierki, a tak to bym dalej uzywala zwykłego elektronicznego albo rteciowego (jeszcze go mam).
Znam te termometry. Tylko jak dziecko smoczka nie bedzie chciało? A jak mu przytrzymasz na siłe to zacznie pewnie płakac i juz temperatura w góre idzie. A potem starszemu to juz nie bardzo.
My mamy taki do ucha i czoła boby one ale tylko dlatego, ze to prezent od szwagierki, a tak to bym dalej uzywala zwykłego elektronicznego albo rteciowego (jeszcze go mam).
no zobacze czy bedzie smoczkowy (mam nadzieje, ze tak), ale pewnie zamowie go chce zrobic wieksze zakupy w tym sklepie, a ten smoczek naprawde jest tani. Moja corka np nigdy nie dala sobie zmierzyc temperatury per rectum, zaciskala dupke i nic sie z tym nie dalo zrobic.
Takich smoczkow do lekarstw jeszcze nie widzialam nigdy.
Takich smoczkow do lekarstw jeszcze nie widzialam nigdy.
NUMI MED - Smoczek Do Podawania Lekarstw, 0-6 mies (1568793790) - Aukcje internetowe Allegro
Tylko czy to niezbedne :-)
Tylko czy to niezbedne :-)
reklama
justynka1
Mamusia Antoniusia
a masz jakiegoś linka?ja kupiłam wczoraj termometr bezdotykowy na podczerwień, wydaje mi się najbardziej bezpieczny i wiarygodny dla dziecka
weno podaj tzn weź mi to podajJustynka - a z tym weno to ja nie mam pojęcia o co chodzi u nas tak się nie mówi i dlatego pierwszo słyszę, o co chodzi?
Podziel się: