reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kiedy na zakupy ;)

ja już po zakupach jestem, niestety nie zdążyłam już do Rossmanna po te pieluchy ale byłam za to w eurocashu i kupiłam husteczki nawilżane do dupki pampers sensitiv 4 opakowania + 2 gratis całość za 23zł, dodatkowo w netto kupiłam płyn do kąpieli/ szampon /żel do mycia ciała johnsona 3 w 1 + oliwka johnsona (spokojny sen- taka z fioletową nakrętką) za 19,90 zł, kupiłam też krem ochronny do twarzy i ciała (na spacerek się przyda na wietrzny dzień) bambino oraz krem z filtrem przeciwsłonecznym 50 dla noworodków, uważam że zakupy udane :-)

reklama
Mamusia, a nie boisz się alergii u Małego?? Bo tak każdy kosmetyk z innej parafii, że tak powiem?? Ja chcę kupić wszystko albo większość z jednej firmy,żeby się czasem nic nie stało...Ale może ja się nie znam :-p

Mamusia, a nie boisz się alergii u Małego?? Bo tak każdy kosmetyk z innej parafii, że tak powiem?? Ja chcę kupić wszystko albo większość z jednej firmy,żeby się czasem nic nie stało...Ale może ja się nie znam :-p
Ja też postawiłam na jedną markę do codziennej pielęgnacji, też boję się reakcji alergicznej zwłaszcza że Mała ma duże "szanse" przejąć po mnie skłonności do alergii ;/

Ja w sumie nie miałam alergii, ale Sz alergik i tak się trochę obawiam. Ja na początek postawię na serię z Bambino, bo najtańsza, ale z takiej racji,że jeżeli by się po tym Tymek uczulił, to nie będzie mi szkoda komuś oddać bądź wyrzucić.

reklama
mam nadzieję że nie będzie takich przebojów z alergią, z resztą starałam się dopasować kosmetyki delikatne sprawdzone nawet na mojej siostrzenicy alergiczce, bez dodatkowych zapaszków itd no i z możliwością stosowania od pierwszych dni życia, mam nadzieję że wszystko będzie dobrze

Do góry