reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kiedy na zakupy ;)

ja mam termometr starszy szklany i elektroniczny ..pewnie narazie nie bedę sie rozglądać za nowym..

a u nas ciągle wałkujemy temat materaca i wyprawki dla mnie do szpitala...no i pościel by została...mało i duzo...
ostatnio kupiłam tylko kilka rzeczy do ubrania, takich na początek i bardziej bieliźnianych
takie body
MOTHERCARE * Body z MARSZCZENIAMI * 3szt. * 62 (1543038228) - Aukcje internetowe Allegro
i takie w komplecie ze spodniami
BABALUNO * Cudne Body dla Niuni 3 szt. PINK * 56 (1557391966) - Aukcje internetowe Allegro
Fajne spodnie BABALUNO roz.56/62 - 2szt NOWOŚĆ! (1537612741) - Aukcje internetowe Allegro
no i taka wyprawkę
M&S * Praktyczna WYPRAWKA Starter 8 cz.* 56/62 (1528555393) - Aukcje internetowe Allegro

reklama
No tego smoczka na lekarstwa to na pewno bym nie kupowala, nie wiadomo czy wogole trzeba bedzie jakies syropy podawac. Ale jak ktos lubi gadzety, to czemu nie.
Dzisiaj kupilismy proszek i plyn dla niemowlat, zaczne wreszcie prac i prasowac. Wlasnie posegregowalam i policzalym ubranka. Poradzcie mi czy cos jeszcze potrzeba (juz zapomnialam co mialam dla corki)? Wymieniam te w rozmiarach od 50 do 68:
Body krotki rekaw 14szt, body dlugi rekaw 8szt, spiochy cienkie 12szt, spiochy cieple 6szt, pajacyki cieple 5szt, pajacyki cienkie 8szt, kaftaniki (bluzeczki) cienkie 8szt i cieple 9szt, spodnie/rampersy cienkie 5szt, spodnie cieple 3szt, sweterki 2szt, czapeczki cienkie 5szt, czapeczki cieple 3szt, majtki (spodenki) 3szt, niedrapki 2 pary, skarpetki musze jeszcze dokupic

Ja jakaś antysmoczkowa jestem no a poza tym te termomentry w smoczku, które widziałam wcale tanie nie były. :no: Jak Aestima kupiłam taki zwykły z miękką końcówką.
Anapi - jeśli chodzi o ciuszki to masz b. skromną kolekcję w porównaniu ze mną :tak:

A ja przez tych parę dni odwiedziłam z siostrą wszystkie dzieciowe sklepy i nareszcie kupiłam pościel. Teraz nie wiem czy dobrze zrobiłam bo wszystkie dodatki do pościeli są bardzo drogie i pewnie nic już nie dokupię , no może naklejki na ścianę. Chciałam jeszcze organizer i kocyk ale ten kocyk to kosztuje 17o zł! szaleństwo jakieś no.

Nie wiem teraz na jaki kolor kącik pomalować Anulce bo chyba różowy nie podpasuje do tej kolorystyki.

Od siostry dostałam butelkę medeli Calma. Wiecie coś o niej? Wczoraj chciałyśmy zobaczyć na czym polega karmienie nią ale nie łatwo było .Strasznie trzeba było zakombinować żeby woda poleciała .Nie wiem jak dziecko poradzi sobie z nią skoro nam tak ciężko szło.

oj nie nie, ja Olci czegos takiego nie nabęde !! Troche przerażające te miśki w buzi :p

Ale mną się nie sugerujcie, mnie przerażają "troskliwe misie", serio boję się ich !!

reklama
Do góry