reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kiedy na zakupy ;)

reklama
Karmienie piersia w miejscu publicynzm jak zawsze budzi skrajne emocje. Ja na pewno nie zdecydowabym sie biegac z golymi cyckami po parku, ale jak ktos chce to niech se karmi. Jednak wyciaganie cyca przy stole podczas niedzielnego obiadu jest jak dla mnie powiedzmy lekkim nietaktem

Zebrra no właśnie szukałam po tej nazwie, którą podałaś wcześniej, ale ani jednej sztuki nigdzie nie znalazłam.
Ja w tych swoich poszukiwaniach nawilżaczy znalazłam coś takiego: NAWILŻACZ POWIETRZA TRIADA - OFICJALNA STRONA FIRMY TRIADA
W okolicy wakacji, a szczególnie przed następnym sezonem grzewczym chyba właśnie w taki zainwestuję.
Dagamit, miałam taki i szczerze mówiąc nie byłam zadowolona... Robił mi straszną kałużę na podłodze. Żeby tak się nie działo, trzeba go było co jakiś czas przestawiać, a w nocy nie bardzo wchodziło to w grę...

Tak w ogóle to poczytałam trochę opinii i zmieniła mi się koncepcja co do laktatora - miałam kupować używany elektryczny avent albo TT, ale chyba kupie nową Medelę ręczną, na początek powinna wystarczyć a w razie dużej ilości pokarmu pomyślę nad elektrycznym
Świetny wybór! Ja medelę polecam wszystkim!

Forever, fakt nie jest tani, ale jestem naprawdę z niego bardzo zadowolona :) Te 3,5 roku temu Olaf pojechał do sklepu, przesłał mi tylko mmsem fotkę nawilżacza z pytaniem, czy mi się podoba i kupił... Nie podał mi ceny, dopóki nie wrócił do domu ;)

zebrra a powiedz taki nawilżacz to tylko w okresie grzewczym zdaje egzamin prawda??W lecie chyba nie jest użyteczny...Sama zastanawiam się nad zakupem nawilżacza ale myślałam o czymś tańszym:zawstydzona/y:

DSC00109.jpgDSC00110.jpgA to będzie gniazdko naszej Truskaweczki

DSC00111.jpg Nie ubierałam pościeli bo szkoda mi było...i tak wszystko już pozdejmowałam i schowałam...ale za tą cenę było warto

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry