forever_young
Niemłoda mama Młodej
Madzioolka - mi polecono ręczną Medelę - model za ok. 140 - 160 zł znalazłam na Allegro za 100 zł
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dagamit, miałam taki i szczerze mówiąc nie byłam zadowolona... Robił mi straszną kałużę na podłodze. Żeby tak się nie działo, trzeba go było co jakiś czas przestawiać, a w nocy nie bardzo wchodziło to w grę...Zebrra no właśnie szukałam po tej nazwie, którą podałaś wcześniej, ale ani jednej sztuki nigdzie nie znalazłam.
Ja w tych swoich poszukiwaniach nawilżaczy znalazłam coś takiego: NAWILŻACZ POWIETRZA TRIADA - OFICJALNA STRONA FIRMY TRIADA
W okolicy wakacji, a szczególnie przed następnym sezonem grzewczym chyba właśnie w taki zainwestuję.
Świetny wybór! Ja medelę polecam wszystkim!Tak w ogóle to poczytałam trochę opinii i zmieniła mi się koncepcja co do laktatora - miałam kupować używany elektryczny avent albo TT, ale chyba kupie nową Medelę ręczną, na początek powinna wystarczyć a w razie dużej ilości pokarmu pomyślę nad elektrycznym