reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kiedy na zakupy ;)

reklama
dzieki dziewczyny za wypowiedz :) no nicpo prostu twierdze ze niektóre dziewczyny nie mają taktu i sa totalnymi burakami pod tym względem... jesli piers jest przysłonięta nie wiem no troszkę dyskrecji...a nie z cycem miedzy schabowe a zupe... ja sobie tego nie wyobrażam zreszta wiem ze nie kazdy ma ochote to oglądac np mój tato czy wujkowie ;)

ale szwagierka raczej sie nigdy nie zmieni..jak buc to buc ;) uhh w ogóle strasznie drażliwa jestem jak o nich rozmawiam :)

wracając do tematu zakupowego łożeczko już przyszło, ale na razie nie mam możliwosci żeby je otworzyć...mam tylko nadzieję, że są wszystkie elementy ;)

madziolka nie mam pojęcia ja mogę ci zmierzyć jaki obwód lub średnicę mają butelki TT, ale jak z podgrzewaczem Avent nie wiem, ja mam TT

ironia masz całkowitą racje, no i super ze łóżeczko przyszło jak złożycie to zrób fotkę i wstaw koniecznie :biggrin2:

nam dziś przywieźli naszą szafe do przedpokoju która miła być po 3 dniach a przyszła po 3 tygodniach!!! i z racji czekania dostałam mega rabat całe 10 zł!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ale się wkurzyłam, ale juz mi przeszło. Jak maż wróci bierzemy sie za składanie :biggrin2:

kati nie nerwuj sie bo młody bedzie niespokojny ;) nam brakuje jeszcze tylko: pomalowac pokój, kupić lampę, huśtawkę i dywan :) wszystko inne już jest :)

Kati83 - no skoro myjesz codziennie ten nawilżacz... Ja pamiętam z dzieciństwa takowe - megaśmieci w środku no i ten "aromat".... :szok: Rabat faktycznie powalający....:confused:
A ten nawilżacz co polecała Zebrra to bardzo wysoka półka... cenowa...:szok:
Ironia - a ja Ci się wcale nie dziwię... Też bym się nakręciła w ten sposób. Trzeba jeszcze wziąć pod uwagę ulewanie dziecka no i że może mu się coś mało ciekawego zapachowo przydarzyć w trakcie posiłku. Nie każdy mógłby wtedy ze spokojem, a już nie mówiąc, że z aptetytem jeść. :tak:A do do drugiego wątku to bardzo zazdroszczę, że masz tak mało rzeczy do przygotowania...Ja jestem jeszcze w lesie :zawstydzona/y:
Po powrocie z zakupów - nie dla mnie już takie eskapady :no: - uprzejmie informuję w temacie rzeczy do spania na ciążę, że jest specjalna kolekcja w sieciówce bieliźnianej Etam. Wogóle mają tam b. fajne rzeczy, ale kupić coś można dopiero jak się zaczną wyprzedaże np. ja w ramach -70% po zimie nabyłam ciepły szlafrok na zatrzaski wyglądający jak płaszcz. Mają tam bardzo fajne spodnie, luźne, lejące, albo z wiskozy albo z bawełny z szerokim pasem na troczek - w tej kolekcji niałe, ja sobie wcześniej wyszperałam po taniości beżowe i fioletowe. No i co najważniejsze dla takich krasnoludków jak ja :-p
To niedobrze z tym podgrzewaczem Avent, bo ja też taki mam mieć pożyczony :-( Butelki będą Aventa - przynajmniej na razie.

Ostatnia edycja:
reklama
Madziolka niestety się nie mieszczą!!! Wiem bo sprawdzałam...
Aha, no to kiepsko, w takim razie będę szukać podgrzewacza TT, bo jestem nastawiona na butelki TT.

Tak w ogóle to poczytałam trochę opinii i zmieniła mi się koncepcja co do laktatora - miałam kupować używany elektryczny avent albo TT, ale chyba kupie nową Medelę ręczną, na początek powinna wystarczyć a w razie dużej ilości pokarmu pomyślę nad elektrycznym

Do góry