reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kiedy na zakupy ;)

Madzioolka - mi polecono ręczną Medelę - model za ok. 140 - 160 zł znalazłam na Allegro za 100 zł

Świetny wybór! Ja medelę polecam wszystkim!
A doradźcie mi czy może jednak kupić Medelę elektryczną?
Za 150 zł można kupić na allegro używanie klika razy, w stanie idealnym, no i się zastanawiam teraz co zrobić... Już bym chciała coś kupić i mieć to z głowy...
Bo jeśli chodzi o Medelę ręczną to chyba bardziej skłaniałabym się ku modelowi Harmony czyli z tą dźwignią-rączką, a nie ten działający jak strzykawka, wydaje mi się że to jest wygodniejsze w trzymaniu (no ale mogę się mylić), tylko że nowy Harmony kosztuje tyle co te używane elektryczne....

Misialina super !!! Patrząc na to lokum to aż się chce żeby miało już swojego mieszkańca prawda? :)

reklama
Zebrra dzięki za opinie o nawilżaczu, kurcze strasznie to drogie. Chyba poczekam do urodzin i zażyczę sobie takie cudo od całej rodziny. Jak się wszyscy złożą to będzie jak znalazł:)

Misialina ślicznie to wygląda! Truskaweczka będzie miała przytulne gniazdko:)

Czy któraś z was nie ma zbędnych dwóch szczebelków do łóżeczka? Może komuś się pałętają na strychu z jakiegoś starego nieużywanego a u mnie brakuje i chętnie odkupię:)

Bo jeśli chodzi o Medelę ręczną to chyba bardziej skłaniałabym się ku modelowi Harmony czyli z tą dźwignią-rączką, a nie ten działający jak strzykawka, wydaje mi się że to jest wygodniejsze w trzymaniu (no ale mogę się mylić), tylko że nowy Harmony kosztuje tyle co te używane elektryczne....
I ja właśnie Harmony kupiłam...:tak: I dostałam laktator zanim wpłaciłam pieniążki....:szok:
Misialina - przesłodkie, ale dla Truskaweczki powinno być w truskawki :-p
Barmanka79 - mi też się dziś BB buntowało - po raz pierwszy :-( - a Lansinoh to ja chyba dziś widziałam w Mothercare i jakiś średnio atrakcyjny zestaw promocyjny.
Traschka - może o szczebelkach napisz na zakupowym ?

Ostatnia edycja:
DZIEWCZYNY... a kiedy zamierzacie kupować akcesoria kosmetyczne, oliwki i kremy do pupci itd. I jakie???? No i jeszcze jaki polecacie krem do brodawek, bo mi Damian jak się urodził to strasznie pogryzł i z mlekiem leciała krew...jak sobie przypomnę ten ból to mi się słabo robi...

Ja cały czas kupuję jak mi coś wpadnie w ręce. Wolę mieć zapas niż martwić się, że się kończy a ja nie mam zupełnie czasu ani możliwości kupić badź kogoś wysłać. Z uwagi na swoja sytuację muszę sobie zgromadzić zawczasu jak najwięcej rzeczy. :tak:Chusteczek do pupy już mam dużo, kosmetyków też trochę, Linomag myślę kupić jak tylko uporządkuję przyszły pokój Młodej - opróżnię i umyję szuflady w komodach, podkłady do przewijania zamówione ( jeszcze tylko pokrowiec i sam przewijak - może dostanę :-p ), patyczki też są, jeszcze coś do czesania i obcinania paznokietków.

Doris pewnie kremow bedzie polecanych tyle co dziewczyn na necie hehehe...
ja moge polecic za to juz na wygryzione brodawki takie nakladki :tak:
1241501.jpg

super sprawa bynajmniej mnie mniej bolalo przy nich a i mlody nie protestowal przy piciu.

reklama
Do góry