reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kiedy na zakupy ;)

Znam dzieci, które w normalnej kąpieli są spokojne i zrelaksowane i robią kupkę :-p Ok, nie neguję całkowicie, każdy ma prawo wyboru, ale ja zdecydowanie wybieram wanienkę. Ale jak coś, z braku laku można zdezynfekować zwykłe wiadro i wykąpać malucha ;-)

reklama
Do mnie to wiaderko też średnio przemawia...ale widziałyście to dziecko??Jakie spokojne w nim??Prawie spało...:szok:
Tak, spokojniutkie :) Wika i Jasiek też uwielbiali się kąpać od samego początku. Szczerze mówiąc nie przypominam sobie kąpieli z płaczem... Mam nadzieję, że i ten maluch będzie lubił kąpiele :)
Pamiętam tylko, że moje dzieci musiały mieć cieplejszą wodę niż "przepisowa", wkładało się ich do wanienki i w tym samym momencie wszystkie mięśnie się rozluźniały :) Słodki widok :)

Szukam spodenek i znalazłam cudne dla dziewczynki jakby któraś chciała:)
MOTHERCARE SUPER SPODNIE OGRODNICZKI ROZ. 3-6 MC (1418586243) - Aukcje internetowe Allegro
uwielbiam tego slonika z puchatka- pewnie dlatego mi się spodobały

i ta pani ma jeszcze takie cudo:

http://allegro.pl/topolino-sliczna-sukienka-jeans-roz-80-jak-next-i1426079890.html

i jeszcze to- uwielbiam Piotrusi królika- jakbym miała córcie kupiłąbym ta sukienkę mimo tego, że różowa:)
http://allegro.pl/sliczna-sukienka-peter-rabbit-na-110-i1415407414.htm
-ups , zapędziłam się :0 to na 5-latkę;))

Ostatnia edycja:
masakra te wiaderko!!!!
pokazałam mężowi, a on na to że pewnie gratis dają robota, który tam wkłada to dziecko a rodzic spokojnie sobie siedzi przed telewizorkiem.... masakra po prostu:szok:

reklama
A ja dziś wyprzedażowo w Marksie & Spencerze kupiłam kombinezonik za 35 zł. Przeceniony chyba ze 130 ! Z kapturkiem i stópkami, odpinanymi rękawiczkami, na polarku i beżowy - do czapeczki - jak chciałam :tak: Polecam poszperanie, bo są jeszcze ciekawe rzeczy w interesujących cenach.

Do góry