reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kiedy na zakupy ;)

Znam dzieci, które w normalnej kąpieli są spokojne i zrelaksowane i robią kupkę :-p Ok, nie neguję całkowicie, każdy ma prawo wyboru, ale ja zdecydowanie wybieram wanienkę. Ale jak coś, z braku laku można zdezynfekować zwykłe wiadro i wykąpać malucha ;-)

reklama
Do mnie to wiaderko też średnio przemawia...ale widziałyście to dziecko??Jakie spokojne w nim??Prawie spało...:szok:
Tak, spokojniutkie :) Wika i Jasiek też uwielbiali się kąpać od samego początku. Szczerze mówiąc nie przypominam sobie kąpieli z płaczem... Mam nadzieję, że i ten maluch będzie lubił kąpiele :)
Pamiętam tylko, że moje dzieci musiały mieć cieplejszą wodę niż "przepisowa", wkładało się ich do wanienki i w tym samym momencie wszystkie mięśnie się rozluźniały :) Słodki widok :)

Szukam spodenek i znalazłam cudne dla dziewczynki jakby któraś chciała:)
MOTHERCARE SUPER SPODNIE OGRODNICZKI ROZ. 3-6 MC (1418586243) - Aukcje internetowe Allegro
uwielbiam tego slonika z puchatka- pewnie dlatego mi się spodobały

i ta pani ma jeszcze takie cudo:

http://allegro.pl/topolino-sliczna-sukienka-jeans-roz-80-jak-next-i1426079890.html

i jeszcze to- uwielbiam Piotrusi królika- jakbym miała córcie kupiłąbym ta sukienkę mimo tego, że różowa:)
http://allegro.pl/sliczna-sukienka-peter-rabbit-na-110-i1415407414.htm
-ups , zapędziłam się :0 to na 5-latkę;))

Ostatnia edycja:
masakra te wiaderko!!!!
pokazałam mężowi, a on na to że pewnie gratis dają robota, który tam wkłada to dziecko a rodzic spokojnie sobie siedzi przed telewizorkiem.... masakra po prostu:szok:

reklama
A ja dziś wyprzedażowo w Marksie & Spencerze kupiłam kombinezonik za 35 zł. Przeceniony chyba ze 130 ! Z kapturkiem i stópkami, odpinanymi rękawiczkami, na polarku i beżowy - do czapeczki - jak chciałam :tak: Polecam poszperanie, bo są jeszcze ciekawe rzeczy w interesujących cenach.

Do góry