reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kiedy na zakupy ;)

Dzisiaj spotkałam moją dalszą sąsiadkę na spacerze z sunkiem i ma właśnie wózek TAKO Jumper...pooglądałam go sobie z każdej strony...podobał mi się bardzo, jest lekki no i sama użytkowniczka jest z niego bardzo zadowolona...kurde tylko te gondole jakoś strasznie małe

reklama
Misialina wiesz gdzie jest sklep Tako w Wodzisławiu
Na skrzyżowaniu os. XXX-lecia tym dużym, jakbyś właśnie szła przez pasy na 30-stke po schodach, taki budynek żółty, jest napisane Tako Wózki, ja się tam chcę przejść i zobaczyć na żywo i porównać:-)

Co do rozmiarów, to powiem na przykładzie mojego Jasia:
56cm - przez pierwszy mc
62cm - do połowy 3 mca
68cm - od drugiej połowy 3 mca
74cm - od ok 6mca
80cm - od ok 9mca
86cm - ok roku

Także taki jesienny kombinezon to pewnie na jakieś 68/74 kupię, a zimowy 74/80cm. Trzeba też patrzeć na wymiary, bo co producent to inne...

Z mojego doświadczenia wynika, że rozmiary Jasia pokrywały się z tymi ciuszkami kupowanymi w tesco (np. body, pajace), natomiast rozmiar H&M był znacznie większy (mniej więcej o 1 rozmiar)
Zebra jesteś po prostu niezastąpiona :-) Miałam właśnie dzisiaj się Was pytać jak szybko rosną maluszki a tu taka niespodzianka :-) Dzięki wielkie :tak:

Zebrra, no ja właśnie o takiej macie myślałam co by kupić, ale na allegro nie mogłam znaleźć co by Wam pokazać, więc pokażę z innego linka.
mothercare - pushchairs, nursery, car seats, feeding, bathing, toys & gifts, maternity, bedding, safety
Czas pokaże czy kupię to krzesełko czy mate, bo jeszcze nie zdecydowałam ;-)

natomiast rozmiar H&M był znacznie większy (mniej więcej o 1 rozmiar)
Mothercare też ma większą rozmiarówkę :tak:

Kati, Coccordillo polecam, mają dobre gatunkowe ciuszki :tak: jeszcze jak się trafi jakaś wyprzedaż to już wogóle jak w bajce :-D

Co do wózka nie pomogę :no: brak mi doświadczenia :sorry:

reklama
No tak rozumiem ;)

Co do rozmiarów, to powiem na przykładzie mojego Jasia:
56cm - przez pierwszy mc
62cm - do połowy 3 mca
68cm - od drugiej połowy 3 mca
74cm - od ok 6mca
80cm - od ok 9mca
86cm - ok roku

Także taki jesienny kombinezon to pewnie na jakieś 68/74 kupię, a zimowy 74/80cm. Trzeba też patrzeć na wymiary, bo co producent to inne...

Z mojego doświadczenia wynika, że rozmiary Jasia pokrywały się z tymi ciuszkami kupowanymi w tesco (np. body, pajace), natomiast rozmiar H&M był znacznie większy (mniej więcej o 1 rozmiar)

Zeberrko są jednak ludzie niezastąpieni mówił Ci juz ktoś o tym? Chyba muszę sobie stworzyć koleją ściągę, albo dokument w który to wszystko powklejam, bo nie sposób później odszukać coś na forum gdzie produkcja jak w fabryce na najwyższym poziomie. Bradzo Ci za te informację dziękuję, bo ciagle się zastanawiam jak to jest z tym rośnięciem maluszków.

Do góry