reklama
zebrra
Potrójna mama :)
Agabre, cuda wyczarowujesz! Pasiasty sweterek mnie powalił na kolana, bo ja kocham paski (miedzy innymi stąd mój nick )
tusenfryd18
Fanka BB :)
agabre ja mam koleżanke w pracy ktora dzierga takie cudenka.Dziergala dla wszystkich cieżarnych.Mam cicha nadzieje ze i dla mnie tez udzierga.Ona mowi ze sprawia jej to niezwykla satysfkcje.
Aestima
JA się tak zarzekałam, że tym razem nic nie kupię gdzieś do 6 m-ca a już mam malutkie body Ale to dlatego, że była promocja w tesco- kupiłam je za 5 zł Chyba zacznę kupować takie rozpinane na całości, bo ponoć o niebo wygodniejsze, tylko jakoś nigdzie takich nie widziałam...
mamusia.olusia
Aktywna w BB
Ja ma chyba ze 2 pary takich body kopertowo zapinanych po Olku (jeśli nie rozdałam) I kupowałam C&A , nie wiem skąd jesteś bo np u mnie w szczecinie brak takiego sklepu a jechałam wtedy do Niemiec ( mam ok70ko do centrum handlowego).JA się tak zarzekałam, że tym razem nic nie kupię gdzieś do 6 m-ca a już mam malutkie body Ale to dlatego, że była promocja w tesco- kupiłam je za 5 zł Chyba zacznę kupować takie rozpinane na całości, bo ponoć o niebo wygodniejsze, tylko jakoś nigdzie takich nie widziałam...
Na razie kupiłam jedną bluzę z pluszu kremową ze zwierzaczkami coby tez dla dziewczynki była (oj marzy mi się) ale to w lumpku nowiutka z za 4 zł. Mąż mnie pogonił bo przecież on córkę robiła aja dla chłopaka ciuchy i nie pozwala mi kupować bo ma byc wszystko różowe według niego dla dziewczynki
Dla siebie na razie mam leginso jeansy z hm mama (z allegro używana ale jak nowe ca 38 zł taniocha ale nie noszę bo ten rozm 38 jest jeszcze za duży moje normalne spodnie czasem uciskaja jak mnie wywali ale nie jest źle. Pewnie po 12tc zacznie wywalać
Ostatnia edycja:
A ja dostałam cały worek ubranek, ślicznusie są. Więc chyba nie bede musiała nic kupować na poczatek.Na razie wrzuciłam je do kąta. Wydawało mi sie że nie jestem przesądna a jakoś jeszcze nie mogę ich oglądać. To samo mam w sklepach. Przed ciążą to bym cały czas oglądała a teraz jakoś mi dziwnie.
Aestima
ja kupiłam jeszcze w lumpie śliczne czerwone spodenki z firmy mothercare za całe 2 zł- będą idealne dla chłopca i dla dziewczynki
alatoha- ja też miałam sie wstrzymać, ale nie dało rady. Po ostatniej wizycie wpadłam w taką euforię, ze po prostu musiałam coś kupić. Ale na razie tylko 2 rzeczy i to takie drobiazgi, na poważniejsze zakupy przyjdzie jeszcze czas)
alatoha- ja też miałam sie wstrzymać, ale nie dało rady. Po ostatniej wizycie wpadłam w taką euforię, ze po prostu musiałam coś kupić. Ale na razie tylko 2 rzeczy i to takie drobiazgi, na poważniejsze zakupy przyjdzie jeszcze czas)
Ostatnia edycja:
reklama
mamusia.olusia
Aktywna w BB
O widzę że nie tylko ja lumpki odwiedzam. :-) w poprzedniej ciąży nie chodziłam i wszystko było nowe a jak zobaczyłam co w lumpach za grosze to sie za głowę złapałam jaka ja głupia tyle kasy wydałam.
Dziś widziałam spodnie ciążowe za 25 zł ale takie 7/8 szkoda
Dziś widziałam spodnie ciążowe za 25 zł ale takie 7/8 szkoda
Podziel się: