reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kiedy na zakupy ;)

reklama
katamisz a nie przeraża cię zima w tym wózku? Wydaje mi się taki mało zabudowany nawet ze śpiworkiem. Jestem ciekawa jak to na żywo wygląda...
Traschka, ja polecam ten wózek, chociaż dużą wadą jest dla mnie właśnie mała gondola. Masz możliwość podjechać do jakiegoś sklepu i pooglądać na żywo? Jesli tak to zrób to koniecznie, bo kupowanie wózka, którego nie widziałaś w realu może Cię rozczarować...

traschka ja widziałam ten wózek na żywo...zrób dokładnie tak jak mówi zebrra. Jedz do sklepu i zobacz go sobie.Nie jest to jakiś stary model i raczej w każdym lepszym sklepie z akcesoriami dla dzieci powinien być.Ja kupiłam go od babeczki z Wrocławia więc dodatkowo sprawdziłam sobie autentyczność zdjęć i stan techniczny wózeczka.
Powiem Ci co do tej zimy że Oliwka starsza córka mojego brata jezdziła w tym wózeczku w sumie do 2 lat i mieli tylko jeden wózek.Ten śpiworek jest mocno zabudowany naprawdę.Pod kątem takiego pół rocznego brzdąca.Pooglądaj na innych aukcjach zdjęcia być może będą bliższe ujęcia, poczytaj też opinie.zebrra podawała mi fajnego linka jak znajdę to go wrzucę.

zebrra świetne te bodziaki i ceny też niezłe.Pisałam Wam ostatnio o mojej historii z allegro i śmierdzącymi popielniczką ciuszkami...wysłałam dupkowi te rzeczy dzisiaj!!Wiecie co mi napisał bezczelny....

"za grosze sie w głowach ludziom przewraca co wy chcecie ciuchy z salonów za tyle jednej nowej bluzki nie kupicie w sklepie paranoja prosze odesłac paczke zwróce to oczywiste sprzedam drozej i od reki wie pani co jest takie cos jak pralka i swoj ulubiony płyn do kapieli.A paczke wysłałem w terminie wiem ile mam czasu na wysłanie.Pozdrawiam"

po czym napisałam gnojkowi ,że choćbym wyprała te ciuszki 2 razy w ulubionym proszku i plynie nie zalozylabym ich swojemu niemowalakowi wiedząc ,że tak strasznie śmierdziały nawet po wielokrotnym wietrzeniu-zachowały smród popielniczki i kiepów.......

a on gnój odpisał

że on to swojej dzidzi w życiu by używanych ciuchów nie założył!!

Chamstwo.Czekam na kasę i wystawiam negatywa.Szok!!

kurcze przepraszam, że was tak męczę...ostatnie pytanie mam nadzieję:) Jaka jest różnica między trójkołowcem a czterokołowcem? I gdybyście miały wybrać miedzy quinny speedi a x-landerem to który? Wiem... to były dwa pytania:)

Co do majtek jednorazówek w szpitalu...to mam to samo zdanie co aestima...miałam ale przez pierwsze 2 dni chodziłam bez..a szpitalne wkłady dawałam między nogi...i te były najlepsze...koszule też brałam szpitalną...bo zmieniałam ją co 3 godziny i zawsze świeżutkie były na korytarzu...można było zmieniać do woli...co do butelek...ja napewno na początek kupię Tommy Tiepie...widziałam ją teraz u koleżanka i bardzo jest z niej zadowolona...sterylizator uważam za zbędną rzecz i kosztowną...można wyparzać samemu...

reklama
zebrra świetne te bodziaki i ceny też niezłe.Pisałam Wam ostatnio o mojej historii z allegro i śmierdzącymi popielniczką ciuszkami...wysłałam dupkowi te rzeczy dzisiaj!!Wiecie co mi napisał bezczelny....

"za grosze sie w głowach ludziom przewraca co wy chcecie ciuchy z salonów za tyle jednej nowej bluzki nie kupicie w sklepie paranoja prosze odesłac paczke zwróce to oczywiste sprzedam drozej i od reki wie pani co jest takie cos jak pralka i swoj ulubiony płyn do kapieli.A paczke wysłałem w terminie wiem ile mam czasu na wysłanie.Pozdrawiam"

po czym napisałam gnojkowi ,że choćbym wyprała te ciuszki 2 razy w ulubionym proszku i plynie nie zalozylabym ich swojemu niemowalakowi wiedząc ,że tak strasznie śmierdziały nawet po wielokrotnym wietrzeniu-zachowały smród popielniczki i kiepów.......

a on gnój odpisał

że on to swojej dzidzi w życiu by używanych ciuchów nie założył!!

Chamstwo.Czekam na kasę i wystawiam negatywa.Szok!!
Jestem w szoku... Szczerze mówiąc nawet nie umiem tego skomentować...

Dzięki zebrra za linka...zawsze można na Ciebie liczyć :tak:
Dziękuję, staram się, chociaż mam skłonnosci do przesady ;) Wtedy trzeba mi powiedzieć STOP i przestaję ;)

kurcze przepraszam, że was tak męczę...ostatnie pytanie mam nadzieję:) Jaka jest różnica między trójkołowcem a czterokołowcem? I gdybyście miały wybrać miedzy quinny speedi a x-landerem to który? Wiem... to były dwa pytania:)
Trójkołowiec jest bardziej zwrotny niż czterokołowiec ze skrętnymi kółkami, ale niektóre trójkołowce bywają niestabilne (mówię o konkretnych modelach, a nie konkretnych egzemplarzach - trzeba to sprawdzić). Wybór między tymi dwoma? Hmm myślę, że zdecydowałyby szczegóły typu:
- waga
- wyposażenie dodatkowe
- wymiary po złożeniu
- wymiary gondolki
itp..

Do góry