traschka
Mama Marysi
katamisz a nie przeraża cię zima w tym wózku? Wydaje mi się taki mało zabudowany nawet ze śpiworkiem. Jestem ciekawa jak to na żywo wygląda...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Traschka, ja polecam ten wózek, chociaż dużą wadą jest dla mnie właśnie mała gondola. Masz możliwość podjechać do jakiegoś sklepu i pooglądać na żywo? Jesli tak to zrób to koniecznie, bo kupowanie wózka, którego nie widziałaś w realu może Cię rozczarować...katamisz a nie przeraża cię zima w tym wózku? Wydaje mi się taki mało zabudowany nawet ze śpiworkiem. Jestem ciekawa jak to na żywo wygląda...
Pewnie o ten chodzi Wózki dziecięce - Forum dyskusyjne | Gazeta.plzebrra podawała mi fajnego linka jak znajdę to go wrzucę.
Jestem w szoku... Szczerze mówiąc nawet nie umiem tego skomentować...zebrra świetne te bodziaki i ceny też niezłe.Pisałam Wam ostatnio o mojej historii z allegro i śmierdzącymi popielniczką ciuszkami...wysłałam dupkowi te rzeczy dzisiaj!!Wiecie co mi napisał bezczelny....
"za grosze sie w głowach ludziom przewraca co wy chcecie ciuchy z salonów za tyle jednej nowej bluzki nie kupicie w sklepie paranoja prosze odesłac paczke zwróce to oczywiste sprzedam drozej i od reki wie pani co jest takie cos jak pralka i swoj ulubiony płyn do kapieli.A paczke wysłałem w terminie wiem ile mam czasu na wysłanie.Pozdrawiam"
po czym napisałam gnojkowi ,że choćbym wyprała te ciuszki 2 razy w ulubionym proszku i plynie nie zalozylabym ich swojemu niemowalakowi wiedząc ,że tak strasznie śmierdziały nawet po wielokrotnym wietrzeniu-zachowały smród popielniczki i kiepów.......
a on gnój odpisał
że on to swojej dzidzi w życiu by używanych ciuchów nie założył!!
Chamstwo.Czekam na kasę i wystawiam negatywa.Szok!!
Dziękuję, staram się, chociaż mam skłonnosci do przesady Wtedy trzeba mi powiedzieć STOP i przestajęDzięki zebrra za linka...zawsze można na Ciebie liczyć
Trójkołowiec jest bardziej zwrotny niż czterokołowiec ze skrętnymi kółkami, ale niektóre trójkołowce bywają niestabilne (mówię o konkretnych modelach, a nie konkretnych egzemplarzach - trzeba to sprawdzić). Wybór między tymi dwoma? Hmm myślę, że zdecydowałyby szczegóły typu:kurcze przepraszam, że was tak męczę...ostatnie pytanie mam nadzieję Jaka jest różnica między trójkołowcem a czterokołowcem? I gdybyście miały wybrać miedzy quinny speedi a x-landerem to który? Wiem... to były dwa pytania