reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kiedy na zakupy ;)

Anapi - to takie body z krótkim rękawem z krótkimi nogawkami zapinane co najmniej w kroku.
Ja zachęcona przez Aestimę też byłam w secon handzie, ale ani fajne rzeczy ani nie tanio :-( Pozostają wszelakie wyprzedaże, internet i Allegro.

reklama
Zwykle po 10 minutach konczy się moja cierpliwość w lumpkach, a tam trzeba naprawdę pogrzebać zeby coś znaleźć. Moja siostra potrafi kupić dla siebie niesamowite rzeczy. Mi rzadko się to zdarza... ale pewnie jeszcze kilka razy się wybiorę. Jak na razie zamówiłam na allegro za 10 zł zestaw: 4 pajacyki, 1 śpiochy, 3 body, 1 koszulka i 4 pary skarpeteczek:) Cena niezła!! Rzeczy na zdjęciach wyglądają bardzo ładnie, zobaczymy jak przyjdą:)

ja mam taki fajny ciucholand z naprawdę ładnymi rzeczami,ale niestety b.drogi.buty dla nas potrafią w nim kosztować 120 zł:szok::no:,aczkolwiek raz w tyg jest wyprzedaż i wtedy ciuszki są dostępniejsze

larvunia wózeczek naprawdę fajnie się prezentuje.

A czy któraś z Was miała okazję być posiadaczką Quinny ??
To jest mój ulubiony model
QUINNY BUZZ 4 2010+GONDOLA+TORBA+OSŁONA +WYS.0ZŁ (1396216525) - Aukcje internetowe Allegro

Tylko ,że ja mam w planie zakup w Holandii.Mój brat tam mieszka i obiecał ,że znajdzie coś dla nas.Oczywiście będzie to używany komplet :-)

Doris dokładnie nad tym samym łóżeczkiem się zastanawiamy...jest super bo ma funkcję kołyski a później jak nie będzie potrzebne to spełnia rolę normalnego łózeczka.Super rozwiązanie według mnie!

zebrra wśród linków które wkleiłaś bardzo spodobał mi się ten wózeczek MAGNUM- Bebetto + +ŚPIWÓR gratisy: MATA, raty (1385791308) - Aukcje internetowe Allegro

Katamisz ja tez mam upatrzonego Quinnego, sporo moich kolezanek go ma i sa bardzo zadowolone, moja wersja to tem czerwony na 3 kolkach i do tego jeden z bezpieczniejszych fotelikow maxi-cosi:)

Miałam jutro wpłacić zaliczkę i potwierdzić zamówienie łóżeczka, a tu dzisiaj niespodzianka, przyjechał kolega z łózeczkiem dla nas:) Kiedyś coś wspominał, że będzie miał i zjawił się akurat w ostatniej chwili:) Teraz mogę je łądnie przemalować na biało i będzie cudne! Kolega bardzo mi polecał nietoksyczne farby magnat do drewna, specjalnie dla dzieci. Podobno w ogóle nie śmierdz,ą więc chyba sama mogę nimi malować, jak myslicie?
Aaaa.... i nie wiecie czy da się dokupić osobno do łóżeczka samą szufladę? Wstępnie patrzyłam w necie ale nic nie znalazłam konkretnego.

Forever ponoć Magnat. Ja się przejadę w tym tygodniu do sklepu po farby, bo i tak chcemy w tym miesiącu odmalować przedpokój to od razu zapytam o te do drewna.
Aestima dzięki, zaraz sprawdzę tą ikeę. Ale jak nie bedzie pasować to juz znalazłam tak fajny kosz, który akurat może robic za szufladę:)

reklama
Do góry