reklama
dubeltówka86
Mama Emilki i Joasi
Czyli też klasyka tylko z innego gatunku, ja uwielbiam, ale mój D. niestety nieleci głównie Metallica, Iron Maiden itp.
Czyli też klasyka tylko z innego gatunku, ja uwielbiam, ale mój D. niestety nie
ha ha, dokładnie tak!
oj, raz miałam faceta, który słuchał techno - nie wyszło nam ;-) A jak sobie radzicie z pogodzeniem gustów muzycznych?
dubeltówka86
Mama Emilki i Joasi
Dzięki Bogu jemu za bardzo nie przeszkadza (byle nie za głośno), a on raczej woli pisać programy komputerowe niż słuchać muzyki więc jest zgoda;-)
dubeltówka86
Mama Emilki i Joasi
Od kiedy Emilka jest na świecie to w domu przeważa repertuar typu: Kolorowe kredki, Ogórek, Zuzia lalka nie duża itp;-)
Od kiedy Emilka jest na świecie to w domu przeważa repertuar typu: Kolorowe kredki, Ogórek, Zuzia lalka nie duża itp;-)
O, właśnie! Kiedy ostatnio byliśmy u mojej mamy, zebrałam moje kasety magnetofonowe z bajkami i piosenkami - mam zamiar poprzegrywać na płytki i będzie dla malucha
traschka
Mama Marysi
Moje maleństwo jest skazane na moje fałszowanie, ciekawe jak to wytrzymuje A więc jak ćwiczę Mozarta to jest nieźle, ale czasem coś współczesnego albo brzydkie etiudy... jak zacznie porządnie kopać to pewnie mi się dostanie! No i oprócz mnie słucha przez cały tydzień moich małych uczniów
reklama
Podziel się: