Witam. Mam do sprzedania piękne ubranko na chrzest. Polecam. PIĘKNE UBRANKO NA CHRZEST (1665561727) - Aukcje internetowe Allegro
reklama
emiolka24
Fanka BB :)
Silva dokłądnie tak jak mówisz Jak byłam u męża w pracy jedna kobitka po żarełku zaczęła pakowac maluszka swojego (miesiąc miał - pytałam, a ta mamuska nienawidze jej szczupła jakby nigdy w ciąży nie była !!) do tej chusty, zwariowałam... ja bym 10 razy wzieła i wywaliła tą chuste w piiiiiizduuuu.... raz z tej, zaraz z drugiej, potem pod pacha, miedzy girakmi, a ta chusta ma chyba ze 100 metrów i wiążesz i wiążesz i końca nie widac !! oł lord !! a nosidełko rach ciach ciach i wszyscy szczęścili
Doggi wbrew pozorom wiążanie chusty nie jest takie trudne. Kwestia tego, żeby wiązać wg instrukcji i wszystko dobrze ponaciągać.
ja noszę Mariusza w chuście i uwierz mi, że nie wyobrażam sobie już funkcjonowania bez niej. Wózek w moim przypadku jest zbędny
A co do nosideł to przeczytałam wiele artykułów na ich temat i jestem zdecydowanie za chustą. Nosidła wymuszają pozycję na dziecku, a w chuście się układa tak jak mu wygodnie. Dziewczynom, które się wahają między chustą i nosidłem polecam poczytać wątek ekspercki o chustach Chustowe dzieci - porady
Ja ze swojej strony zachęcam Was do noszenia w chuście. Moją siostrę już zaraziłam
ja nie będę nosic w chuscie bo dziecko cyckami zaduszę mówiłam Wam, ze znów mi urosły dojce?... 80G (nosze znów 75 ale takich wielkich 75 NIE MA !!) Staniki które kupiłam 3tyg temu są za małe !! A co jak laktacja przyjdzie !! jestem przerażona !! tak więc ja za chuste podziękuje, a męża nie wyobrazam sobie w niej wiec my pewnie kupimy nosidło.. o ile w ogóle kupimy takie coś... ale to się okaze w praniu, jaka ta nasza mała (DUŻA) będzie charakterkiem.
mamusia czerwcowa 2011
Mamusia Tymusia
ja dostałam w prezencie nosidełko i jestem bardzo zadowolona bo chusty to bym pewnie nie używała może i jest wygodne dla dziecka ale zero komfortu psychicznego dla mnie by nie było - myślałabym ciągle tylko że dzieciak mi zaraz wypadnie i asekurowałabym go rękami a to bez sensu po to masz takie chusty/nosidła by mieć ręce wolne więc jak dla mnie zakup chusty mija się z celem ale podziwiam te które są innego zdania
emiolka24
Fanka BB :)
Jak dobrze zwiążesz i ponaciągasz chustę to dziecko nie ma prawa wypaść. Ja po to wiąże Mariuszka,żeby mieć właśnie wolne obie ręce.
I gwarantuję Ci, że większy komfort zarówno fizyczny i psychiczny jest przy noszeniu w chuście jak w nosidle. Mam porównanie, bo starszego synka nosiłam w nosidle raz czy dwa i dla mnie to była kompletna porażka. Nie zamierzam nikogo przekonywać na siłę, to tylko moje odczucia
I gwarantuję Ci, że większy komfort zarówno fizyczny i psychiczny jest przy noszeniu w chuście jak w nosidle. Mam porównanie, bo starszego synka nosiłam w nosidle raz czy dwa i dla mnie to była kompletna porażka. Nie zamierzam nikogo przekonywać na siłę, to tylko moje odczucia
asinka85
Mama Tymona i Niny :-*
Właśnie dostałam chustę. Firma AlMelle : Chusta elastyczna długa wiązana (1666721465) - Aukcje internetowe Allegro tylko kolor inny. Taki ciemniejszy fiolet niż tam jest :-) Zacznę się nią za chwilę obwiązywać i zobaczę co z tego wyjdzie
mamusia czerwcowa 2011
Mamusia Tymusia
Doggi -
asinka85
Mama Tymona i Niny :-*
Doggi jesteś niesamowita!! Już Ci się nawet na wzrok rzuca ;-)
reklama
Podziel się: