reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kiedy na zakupy ;)

reklama
Pochwale sie ostatnimi zakupami, tak akurat trafilam na wyprzedaz (za wszystko 32 zł)
04042011084.jpg04042011083.jpg

A i jeszcze prezent od kumpeli
04042011085.jpg

o, nikt tu już nie zagląda...
A ja dziś coś kupiłam, chyba pierwszy raz po porodzie....
GEORGE body śliczne NOWE bez metki z haftem rozm62 (1648329088) - Aukcje internetowe Allegro
Nosidełko oryginalne Mothercare wawa (1664612775) - Aukcje internetowe Allegro

Nie wiedziałam jaką chustę wybrać, więc zdecydowałam się na ... nosidełko:) Michał je oglądał w mothercare i podobało mu się. CO myślice? Zda egzamin? Chodzi mi głównie o to, że jak pojedziemy nad morze, to nie chcę ciągać wózka po plaży...

Jak dla mnie nosidełko lepsze niż chusta... W tych chustach jak ja dzieciaczki widze na mieście to mi aż żal ich... takie stłamszone, zmiażdżone i kto wie co jeszcze... Ja byłabym silnie niezadowolona gdyby mnie ktoś wpakował do jakiegoś worka i nosił... ma to niby przypominac warunku panujące w brzuchu matki, no ale kurde... mnie to nie przekonuje... a w takim nosidełku malec ma więcej swobody :)

Tak więc w odpowiedzi na Twoje pytanie Aestima myślę, że to dobry zakup :)

Ja jakoś podobnie jak Doggi - nie mam zaufania do tych chust. Nosidełka bardziej mnie przekonują. Są specjalnie wyprofilowane i kręgosłup jest odpowiednio ułożony... ale to oczywiście moje zdanie:) Poza tym ja jestem strasznym nerwusem i nie widzę siebie wiążącej chusty... wolę proste i szybkie rozwiązania;)

Ja się w sumie skusiłam na chustę, bo przeczytałam wiele artykułów na ten temat i więcej przeważało na korzyść chust. A jak będzie, to przekonam się w praktyce.
Aestima a chustą się pochwalę jak przyjdzie, bo kupiłam ją przez tablica.pl, a ogłoszenia już nie ma. W każdym razie jest fioletowa i zapłaciłam za nią łącznie z przesyłką 50 zł.

reklama
Silva dokłądnie tak jak mówisz :p Jak byłam u męża w pracy jedna kobitka po żarełku zaczęła pakowac maluszka swojego (miesiąc miał - pytałam, a ta mamuska nienawidze jej szczupła jakby nigdy w ciąży nie była !!) do tej chusty, zwariowałam... ja bym 10 razy wzieła i wywaliła tą chuste w piiiiiizduuuu.... raz z tej, zaraz z drugiej, potem pod pacha, miedzy girakmi, a ta chusta ma chyba ze 100 metrów i wiążesz i wiążesz i końca nie widac !! oł lord !! a nosidełko rach ciach ciach i wszyscy szczęścili :D

Do góry