reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kiedy na zakupy ;)

reklama
kurde laski, jak na moje to każdy jeden z tak dużym faktorem lipny jest... bo one musza byc gęste a jak jest tak gęsty to kurde weź to rozprowadz porządnie... ale ja chyba pójdę tropem ziajki... Ja sama używam tych kosmetyków i uważam je za najlepsze !!

Na zime przy mrozie uzywam tylko nivei baby na kazda pogode bo nie zawiera wody innego (bez wody na mróz) nie znalałam w sklepach i ten tez faktycznie ciezko rozsmarowac ale jak sie wezmie troszeczke to po kilku razach mozna sie wprawic, a na -20 najlepszy (według mnie).

asinka - tak naprawde to co produkt to inna opinia, zobaczysz sama bo może dla ciebie nivea będzie odpowiednia a jak nie to dopiero zmienisz, wydaje mi sie ze nie ma sie stresowac w końcu pogonisz trochę chłopa - niech sie stara! :-)

Właśnie większość kremów z wysokim filtrem kiepsko się rozsmarowuje. Ja kupiłam linomag mozna stosować od pierwszego dnia i to dla mnie duży plus, a poza tym, generalnie przekonują mnie ich produkty. Zapach w przypadku maluszka nie jest dla mnie sprawą najistotniejszą. To tak jak z chusteczkami nawilżanymi, mówiła nam połozna, że ten najlepsze śmierodlą i włąśnie dla noworodka śmierdolić powinny, bo mają najmniej chemii i dodatków. Sprawdzę wiec na mojej córci, a jak faktycznie nie będzie nam odpowiadał to poszukamy innego.

Jak chodzi o kąpiele to też nie będę miała żadnych myjek itp. Dla mnie jest też wążne żeby pamietać o tym, że ręce idziemy umyć zanim myjemy maluszka, a nie myjemy ich dopiero razem z maluszkiem :)

Asinka ja zakupiłam nivea na slonko i dla Filipa od początku tego używałam, jest gęsty ale da sie rozsmarować bez wielkich ceregieli, nie zarzekałam na niego, mnie pasował....

Ja kupiłam Ziajkę, przy starszaku też używam i jestem zadowolona :)
A tak naprawdę to każda znajdzie odpowiedni dla siebie, trzeba przetestować :)

reklama
nivea na każdą pogoe dla mnie super- stosuję zimą na sobie:tak:
Ale nivea 30 to naprawdę ***** jakieś- już trzeci dzień nie mogę odmyć białych smug z Mieszkowego czoła!!!! z policzków schodzi lepiej. A jak trochę dostało się pod brewki, to tam już w ogóle nie mogę go domyć. W ogóle ma biały pyszczek jak go tym wysmaruję- pani doktor w przychodzni się smiała, że niby ma żółtaczkę a taki biały;)

Do góry