reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kiedy na zakupy ;)

reklama
kurde laski, jak na moje to każdy jeden z tak dużym faktorem lipny jest... bo one musza byc gęste a jak jest tak gęsty to kurde weź to rozprowadz porządnie... ale ja chyba pójdę tropem ziajki... Ja sama używam tych kosmetyków i uważam je za najlepsze !!

Na zime przy mrozie uzywam tylko nivei baby na kazda pogode bo nie zawiera wody innego (bez wody na mróz) nie znalałam w sklepach i ten tez faktycznie ciezko rozsmarowac ale jak sie wezmie troszeczke to po kilku razach mozna sie wprawic, a na -20 najlepszy (według mnie).

asinka - tak naprawde to co produkt to inna opinia, zobaczysz sama bo może dla ciebie nivea będzie odpowiednia a jak nie to dopiero zmienisz, wydaje mi sie ze nie ma sie stresowac w końcu pogonisz trochę chłopa - niech sie stara! :-)

Właśnie większość kremów z wysokim filtrem kiepsko się rozsmarowuje. Ja kupiłam linomag mozna stosować od pierwszego dnia i to dla mnie duży plus, a poza tym, generalnie przekonują mnie ich produkty. Zapach w przypadku maluszka nie jest dla mnie sprawą najistotniejszą. To tak jak z chusteczkami nawilżanymi, mówiła nam połozna, że ten najlepsze śmierodlą i włąśnie dla noworodka śmierdolić powinny, bo mają najmniej chemii i dodatków. Sprawdzę wiec na mojej córci, a jak faktycznie nie będzie nam odpowiadał to poszukamy innego.

Jak chodzi o kąpiele to też nie będę miała żadnych myjek itp. Dla mnie jest też wążne żeby pamietać o tym, że ręce idziemy umyć zanim myjemy maluszka, a nie myjemy ich dopiero razem z maluszkiem :)

Asinka ja zakupiłam nivea na slonko i dla Filipa od początku tego używałam, jest gęsty ale da sie rozsmarować bez wielkich ceregieli, nie zarzekałam na niego, mnie pasował....

Ja kupiłam Ziajkę, przy starszaku też używam i jestem zadowolona :)
A tak naprawdę to każda znajdzie odpowiedni dla siebie, trzeba przetestować :)

reklama
nivea na każdą pogoe dla mnie super- stosuję zimą na sobie:tak:
Ale nivea 30 to naprawdę ***** jakieś- już trzeci dzień nie mogę odmyć białych smug z Mieszkowego czoła!!!! z policzków schodzi lepiej. A jak trochę dostało się pod brewki, to tam już w ogóle nie mogę go domyć. W ogóle ma biały pyszczek jak go tym wysmaruję- pani doktor w przychodzni się smiała, że niby ma żółtaczkę a taki biały;)

Do góry