reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kiedy na zakupy ;)

Super :-) A ja znalazłam fotkę tego, co migało ;-)
pokoiktimoore.jpeg

reklama
No właśnie- kącik do spania i otoczenie ma moim zdaniem być kojące i wyciszać a pobudzać będziemy zabawkami:)) A jak dzidziuś pójdzie spac- zabawki do białej skrzynia.jpgskrzyni:))

Traschka, mój mąż jest po budownictwie a pracuje jako architekt w biurze projektowym, więc projekcik i budowa też powinny łatwo pójść:) Ale chyba wolałabym jakiś starszy dom, z duszą... Póki co wystrczyłoby własne mieszkanie, urządzone od a do z po swojemu ( tu gdzie mieszkamy mamy ładnie,ale nie wszystkie meble są nasze i nie wszystkie mi pasują). Na szczęście moi rodzice mają dom na wsi z wielkim ogrodem, sadem i konikami, więc tam sie z Maluchem w weekendy i wakacje będziemy bunkrować:)

Aestima, uwielbiam biel w pokojach dziecięcych, jasne, pastelowe kolory, ale podoba mi się też mocne marynarskie zestawienie bieli, granatu i czerwieni :) Wszystko zależy od tego, jak jest urządzone. Ja także nie znoszę zagraconych pokoi, lubię duże, jasne przestrzenie :)

Co do wózeczka, to z doświadczenia moich koleżanek też polecałam x-landera, ale myślę, ze można znaleźć coś podobnego tańszego... Oczywiście trzeba będzie poszukać opinii na temat danej furki i jeśli chodzi o opinie właśnie to warto zajrzeć tutaj Wózki dziecięce - Forum dyskusyjne | Gazeta.pl Naprawdę jest to kopalnia wiedzy wózkowej, spędziłam tam sporo nocy ;)

Wklejam kilka znalezionych tak na szybko, uprzedzam, że nie czytałam opisów, więc nie znam szczegółów typu waga itp...
1) Aluminiowy Wózek MAKALU 4 Fotelik Gondola 3w1 HIT (1383648101) - Aukcje internetowe Allegro

2) Wózek 3w1 TUNII+Fotelik+Gratisy Sawex !!! (1389058404) - Aukcje internetowe Allegro

3) NOWOŚĆ!!! WÓZEK VARIO FUN +FOTELIK GRATIS!!! (1392772606) - Aukcje internetowe Allegro

4) WÓZKI GONDOLA / SPACER CONECO V3 - WYPRZEDAŻ !!! (1384134990) - Aukcje internetowe Allegro

5) MAKED Q12+ FOTEL+2 FOLIE ---REKLAMA Z FILMEM (1390116431) - Aukcje internetowe Allegro

6) DAREX MATRIX! na piankowych kołach! NOWOSC! (1394175976) - Aukcje internetowe Allegro

7) DAREX MATRIX! na pompowanych kołach! NOWOSC (1394175978) - Aukcje internetowe Allegro

8) DAREX MATRIX!na pompowanych kołach+fotelik!NOWOSC (1394175975) - Aukcje internetowe Allegro

9) WÓZEK NIEPOWTARZALNY Vario FUN eksplozja kolorów!! (1391137411) - Aukcje internetowe Allegro

10) RAF-POL WÓZEK FENIX 2w1GŁĘBOKI+SPACEROWY+GRATIS (1384242153) - Aukcje internetowe Allegro

11) FERRARI dla dużego SPORTLINE dla małego PROMOCJA (1385341051) - Aukcje internetowe Allegro

12) BEXA C4X +FOTELIK samoch koła pompow różne kolory (1391662978) - Aukcje internetowe Allegro

13) WÓZEK Jumper GT TAKO+ fotelik+ ŚPIWÓR+ mata edu!! (1385791317) - Aukcje internetowe Allegro

14) MAGNUM- Bebetto + +ŚPIWÓR gratisy: MATA, raty (1385791308) - Aukcje internetowe Allegro

15) WOZEK WIELOFUNKCYJNY TREECO 3w1 RABAT STARY VAT (1385774461) - Aukcje internetowe Allegro

16) KUNERT NOWOŚĆ WÓZEK SILVER + 3 GRATISY !!! (1392009372) - Aukcje internetowe Allegro

A tu Wózek, tego typu, co wkleiła AgatkaT, tylko na skrętnych kołach...
DISCOVERY CITY - AUKCJA PRODUCENTA - SZOK CENOWY!! (1345320936) - Aukcje internetowe Allegro

tu jeszcze z fotelikiem http://allegro.pl/discovery-city-fotelik-aukcja-producenta-i1348602632.html

Przejrzałam tylko 4 pierwsze strony wózków wielofunkcyjnych na allegro, także jak widać, wybór jest ogromny...

Ostatnia edycja:
ja czytałam z kolei, że 3-kołowce są niestabilne i łatwo o wywrotkę
Wiesz co, chyba po prostu trzeba się do trzykołowca przymierzyć np w sklepie i samemu zobaczyć. Miałam sporo wózków z Wiką 7, z Jasiem 6, a najlepszy dla mnie okazał się własnie trójkołowy maclaren mx3...

Dziewczyny, moja siostra i szwagierka też są z zawodu architektami :)

ja w pierwszej ciazy kupowalam wozek (chcialam kkoniecznie nowy) na taki jaki bylo mnie stac... ok 700 zl dalam za niego. Zalezalo mi tylko na duzych pompowanych kolach ;-) i to zeby byl 2 w 1 czyli gleboki i pozniej spacerowka.

Teraz z biegiem czasu (z nudow chyba wymyslam hehehe) spodobal mi sie kolezanki wozek ktory ona akurat sprzedaje ....
o taki
IMG_2215_resize.JPG

3kolowego w zyciu bym nie kupila, sa poprostu dla mnie brzydkie :sorry2: to kolo jedno z przodu, no nie dla mnie :sorry2:
ale o gustach sie nie rozmawia prawda :sorry2:

Za to duzy nacisk kladlabym na fotelik samochodowy :tak: i tu duzo kosztowalo mnie wyrzeczen zeby kupic fotelik dla Frucia bezpieczny i solidny :tak:
large_KIDFIX_Harry_02_RO.jpg

mam identyczny i jestem mega zadowolona :tak: (niestety przed wakacjami tak dobry fotelik kupilam, wczesniej poprstu nie bylo mnie stac... z reszta od tesciowej dostalam dla malucha po porodzie z tesco taki za 60zl) Z biegiem czasu chyba zmadrzalam... i bezpieczenstwo najwazniejsze!
i teraz tez bede szukac fotelika z 4 gwaizdkami bezpieczenstwa :tak:
na forum BB byla gdzies rozmowa na temat fotelikow, poszukajcie. Dla mnie to bardzo wazne, wazniejsze niz wozek czy lozeczko :sorry2:

Ostatnia edycja:
reklama
Wiesz, ja nie mam porównania z innymi wózkami, ale nie narzekałam. Jedyny minus to waga, ale chyba wszystkie wózki wielofunkcyjne niemało ważą :)

Do góry