reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kiedy na zakupy ;)

reklama
Aestima te wózki retro - cudo!!! Znalazłam taki za 5.000 hehe, był przepiekny... ale wydaje mi się, że ładniej wygląda niż potem będzie uzyteczny, wydaje mi się taki trochę... twardy (niekoniecznie jesli chodzi o miękkość materacyka:)

Ja mam już działeczkę pod budowę domu, mieszkanie kupiliśmy za 30%ceny głónie po to, żeby po spłacie je sprzedać i rozpocząć budowę. Mój tata ma firmę budowlaną, brat projektową, na pewno dużo na tyk skorzystam. CHociażby na wielkich zniżkach w hurtowniach... Juz bym tak chciała!!! Wyobrażam sobie kawkę na tarasie i wózeczek w ogródku.

Zołza- ja też takie kolorki uwielbiam:) Tylko te modelki dla mnie zbyt nowoczesne. W ogóle jeżeli chodzi o kolorystykę pokoju dziecięcego ,to podoba mi się taka: kol.jpg

Aestima też uwielbiam taką kolorystykę, ale podobno dla dziecka jest nad wyraz mało interesujące:) Wolą żywe kolory które stymulują ich rozwój. Warto więc taki wystrój uzupełnić zabawkami w żywych kolorkach.

6.jpg4.jpg1.jpg5.jpg3.jpgponieważ nie jestem w stanie obfotografować całej paki ubranek, bo jest ich nawet nie wiem ile, pokażę Wam mniej więcej jej zawartość

IMG_1062.jpg

Mnie też się podobaja takie kolorki...jak będzie dziewczynka to jej pokoik będzie mieć białe mebelki i jedna ściana będzie brązowa reszta biała a podłogi mamy ciemne...a na tym jakieś naklejki ścienne w różowym kolorze :) ja uwielbiam dla małych dziewczynek coś różowego

reklama

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry