reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kiedy na zakupy ;)

reklama
Aestima te wózki retro - cudo!!! Znalazłam taki za 5.000 hehe, był przepiekny... ale wydaje mi się, że ładniej wygląda niż potem będzie uzyteczny, wydaje mi się taki trochę... twardy (niekoniecznie jesli chodzi o miękkość materacyka:)

Ja mam już działeczkę pod budowę domu, mieszkanie kupiliśmy za 30%ceny głónie po to, żeby po spłacie je sprzedać i rozpocząć budowę. Mój tata ma firmę budowlaną, brat projektową, na pewno dużo na tyk skorzystam. CHociażby na wielkich zniżkach w hurtowniach... Juz bym tak chciała!!! Wyobrażam sobie kawkę na tarasie i wózeczek w ogródku.

Zołza- ja też takie kolorki uwielbiam:) Tylko te modelki dla mnie zbyt nowoczesne. W ogóle jeżeli chodzi o kolorystykę pokoju dziecięcego ,to podoba mi się taka: kol.jpg

Aestima też uwielbiam taką kolorystykę, ale podobno dla dziecka jest nad wyraz mało interesujące:) Wolą żywe kolory które stymulują ich rozwój. Warto więc taki wystrój uzupełnić zabawkami w żywych kolorkach.

6.jpg4.jpg1.jpg5.jpg3.jpgponieważ nie jestem w stanie obfotografować całej paki ubranek, bo jest ich nawet nie wiem ile, pokażę Wam mniej więcej jej zawartość

IMG_1062.jpg

Mnie też się podobaja takie kolorki...jak będzie dziewczynka to jej pokoik będzie mieć białe mebelki i jedna ściana będzie brązowa reszta biała a podłogi mamy ciemne...a na tym jakieś naklejki ścienne w różowym kolorze :) ja uwielbiam dla małych dziewczynek coś różowego

reklama
Do góry