Madzioolka no bardzo fajne są i ten ściągacz nie uciska. Chciałam ciemniejsze, ale już nie było...a były w 3-ch odcieniach. Dobrze, że te chociaż udało mi się znaleźć. Dla zainteresowanych z W-wy w Reducie dziś ok południa były jeszcze rozmiary 1x38 i 2x42, w Arkadii i w M1 w Markach brak..
reklama
traschka
Mama Marysi
mrsmoon ja zamawiałam na allegro, u tego sprzedawcy: Przedmioty użytkownika - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
forever_young
Niemłoda mama Młodej
A ja chodzę w sukienkach i spódnicach :-) Do pracy jak znalazł.
Co do biustonoszy to mam dwa elegantsze na oku z Benefit i z pomiarów wyszedł mi rozmiar 80 E nawet ( z 75 C ). Na stronie www.otto.pl są fajne 3 paki w różnych kolorach za 110 zł bodajże, ale można skorzystać z kodu rabatowego który daje 40 zł zniżki. Z Alles podoba mi się jeden biustonosz w kolorze waniliowy z kokardką między miseczkami.
Odnośnie biustonoszu na noc to ja kupiłam na początku ciąży taki typu koszulka Carniwelle bodajże za jakieś 60 zł. Naturana też ma fajne - gładkie z mikrofobry, rosnące wraz z biustem.
Co do biustonoszy to mam dwa elegantsze na oku z Benefit i z pomiarów wyszedł mi rozmiar 80 E nawet ( z 75 C ). Na stronie www.otto.pl są fajne 3 paki w różnych kolorach za 110 zł bodajże, ale można skorzystać z kodu rabatowego który daje 40 zł zniżki. Z Alles podoba mi się jeden biustonosz w kolorze waniliowy z kokardką między miseczkami.
Odnośnie biustonoszu na noc to ja kupiłam na początku ciąży taki typu koszulka Carniwelle bodajże za jakieś 60 zł. Naturana też ma fajne - gładkie z mikrofobry, rosnące wraz z biustem.
reklama
Podziel się: