reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kiedy na zakupy ;)

Antar nie strasz, ze jeszcze urosną :szok: Ja już wymiękam i nie chce ani cm więcej - to byłby koszmar, tez czekam na dostawe z alles 85H i to jest na styk :shocked2:

reklama
Nie no ja mam nadzieje, że aż tak nam nie urosną cycki mi w rodzince, wsród znajomych i lekarka (która w sumie ostatnio ma u mnie minusa) mówią, że tak z rozmiar rosną, czasem nawet nie... no kurde u mnie to w sumie już nie ma miejsca na większe cycki... czy wy sobi wyobrazacie mnie... 163 cm wzrostu z wagą (planuje szybko schudnąc choc troche) 58kg obwód pod biustem przed ciążą 70 w ciąży 75 ale nosze 80 bo 75 NIE MA z tak wielką michą i do tego ta miseczka o 2 rozmiary wieksza czyli juz by było 75I, to nie ma racji bytu !! Bo mnie by nie było już... byłby biust długo długo DŁUGO nic i potem jakas mała osóbka zasłonięta... NOL ŁEJ!

Za mały źle, za duży źle... ale duży jest strasznie uciążliwy i chciałabym wrócić do dawnego dużego D tak mi chyba było najlepiej, teraz mi się nie podoba taki wielgachny

O mój zestaw wyjściowy wygląda tak
DSCF1251.jpg
Więc motyw małpki i zyrafki zupełnie jak u Ciebie Justynka. Dorzuce jeszcze tylko do tego body z krótkim rękawkiem albo bez rękawków w razie gdyby było bardzo ciepło.

Co do staników, to ja myślałam że już nic rosnąc nie będzie i oby bo wolałabym nie kupować kolejnych.

No mi piersi nie specjalnie urosly tym razem, a i wogole to jak mialam laktacje to byly wieksze ale nie jakos koszmarnie ale super jedrne wiec moze nie jest az tak zle a ze stanik ma byc wiekszy to tak, bo nie ma nic ugniatac by sie zastoje nie porobily ale jak jest dobry to tylko sie bedzie ladnie prezentowac. Poza tym po porodzie rozmiar pod piersi sie tez zmniejszy wiec to ten nr lub 2 wiecej, powinno byc ok:-)

Ja na wyjście dla Hani spakowałam i cienkie i grubsze ubranko, w zależności od pogody i pory dnia założymy najbardziej odpowiednie. Mój mąż kończy pracę późno i nie wiem, czy będzie miał urlop tak z dnia na dzień, chociaż okolicznościowy mu się należy, więc ze szpitala możemy wyjść nawet wieczorem mimo wcześniejszego wypisu.

reklama
Madziolka - ale fajne zakupy zrobiłaś, ja jeszcze nie mam pieluszek ale dzisiaj się chyba wybierzemy z moim M po pieluszki i małe drobiazgi tak by wyprawka była juz w 100% gotowa :)

Do góry