reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kiedy na zakupy ;)

A ja do kłaków polecam bardzo turboszczotkę zelmera .Pierwszy raz się z nią spotkałam jak ostatnio kupiliśmy ten odkurzacz piorący. Myślałam że nie będę jej używała ale teraz jak odkurzam to tylko tą szczotką. Super zbiera wszystko z dywanu, sierść nitki śmieci. Podnosi też włosie dywanu i zawsze wygląda jak nowy

reklama
Odnośnie odkurzaczy niestety nie pomogę.

Ale mam do was pytanko, czy któraś zakupiła pościel z drewexu, strasznie mi sie podoba model bezowa kaczucha i chyba sie na nią skuszę, tylko czy ta pościel jest dobra jakościowo? bo do jakiś tanich nie należy, ale mnie powaliła ;-)

A ja do kłaków polecam bardzo turboszczotkę zelmera .Pierwszy raz się z nią spotkałam jak ostatnio kupiliśmy ten odkurzacz piorący. Myślałam że nie będę jej używała ale teraz jak odkurzam to tylko tą szczotką. Super zbiera wszystko z dywanu, sierść nitki śmieci. Podnosi też włosie dywanu i zawsze wygląda jak nowy
cinamon a czy mówisz może o tym odkurzaczu: Odkurzacz Zelmer Aquawelt 919.0 ST - opis, informacje, dane techniczne produktu bo właśnie go zamówiliśmy, czyli polecasz, dobry sprzęt ?

Te beżowo-szare (nie umiem określic tgo koloru) spodenki są PIĘKNE !! No i zielony bodziak-słodziak cudo !!

reklama
Justynka śliczne ubranie wyjściowe!!!
Agabre porządny sprzęt!
A ja mam dylemat: nie mam pojęcia jakie ubranko dla Tosi spakować do szpitala,wkońcu to będzie lato, upał. Z Zosią nie miałam wątpliwości bo rodziłam w zimie, a teraz na serio sen mi to spędza z powiek. W długim rękawku nie przegrzejemy dzidziusiów?

Do góry