reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kiedy na zakupy ;)

chialam zeby foteliki pasowały do stelaża wózka, a ze wózek mam peg perego to foteliki tez taki musialam kupić bo tylko te pasują i stad ta cena. Foteliki są z bazą bo chcialam zeby łatwo było je wkładac i wyciagac z samochodu, zwlaszcza jak sie gdzies z całą moją trojką wybiore (matko trojka dzieci:szok:, dalej nie moge w to uwierzyc :-D)

reklama
Trójka to szczęścliwa liczba :)
ja tak zaawansowanego doboru nie miałam co do fotelika byle działał i był dobry ;) Ale dla ciebie faktycznie przy trójeczce zbójników to bedzie ułatwienie taki fotelik :)

Zaległościowo... Jedna fotka spejalnie dla Ja-Zołza :-p

Załączniki

• PICT0155.JPG
    PICT0155.JPG
    59,3 KB · Wyświetleń: 59
  • PICT0151.JPG
    PICT0151.JPG
    50,6 KB · Wyświetleń: 46
  • PICT0154.JPG
    PICT0154.JPG
    59,1 KB · Wyświetleń: 58
Doggi to powodzenia w podpaskach po porodzie sn. Na początku to naprawdę leci krew jak z kranu, w dodatku taka rozwodniona krew z różnymi wydzielinami, podpaska nawet najbardziej chłonna nie utrzyma tego. Wiem ,że na wielu oddziałach te podkłady poporodowe są dostępne dla każdej pacjentki, więc najwyżej zobaczysz czy Ci się przyda.

A ja poza podkładami kupiłam dziś takie wielkie mega podpaski, takie na nietrzymanie moczu, tena lady .Były dość drogie ale ponoć bardzo komfortowe i lepsze od podkładów .To się zobaczy
Kupiłam sobie też na allegro 10 sztuk kuponów rabatowych po 20 % do smyka. Po 1 zł! Często tam robię zakupy i bardzo się przyda. Jeszcze nie kupiłam wózka więc jeśli jakiś wybiorę to minus 20 % będzie :)
Mam do was prośbę. Potrzebuję żeby któraś z Was zmierzyła jedną pieluszkę pampersa tą najmniejszą. Chodzi mi o centymetry złożonej pieluszki. Kurczę mam chyba z 10 paczek pampersów amerykańskich ale jest tam napisane od 4 do 6 kilo. A te nasze polskie są od 2 do 5. zastanawiam się czy kupić mniejsze.A może praktycznie różnicy nie będzie?

Ostatnia edycja:
Ha ha, Forever, ostatnia bluzeczka powala! :-D ;-)

Co do pampersów, ja kupiłam wczoraj naszą pierwszą paczkę - w biedronce, za ok. 26zł.

Cinamon, ja kpiłam 3-6kg. Może będą dobre i te Twoje? Zależy, jaka duża się urodzi Anulka :-)

Dzięki Zouzuniu! nie pomyślałam że Ania może się urodzić faktycznie duża. Jaś urodził się z wagą 3850.A ponoć drugie dziecko rodzi się większe. Zresztą po wielkości mojego brzucha i po tym co mała tam wyprawia w sensie że mało go nie rozerwie myślę że malutka już nie jest :) Uspokoiłaś mnie bo już miałam lecieć po mniejsze pieluszki !

reklama
:-D Nie ma co szaleć, bo mogłybyśmy się obkupić milionem totalnie zbędnych rzeczy! ;-)Cieszę się, że mogłam pomóc :-)

Do góry