reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kiedy na zakupy ;)

Inżynierię procesów chemicznych :/ W lutym się bronię :/ bleeeee, powinnam juz byc dawno obroniona, ale przez moje wczesniejsze kłopoty zdrowotne i ciągły szpital po prostu musiałam zrobic przerwę i dopiero ogarnę w lutym :p

ja pierniczę podziwiam Cię bo to w ogolę nie moja dziedzina, dla mnie to zupełna tragedia nie połapała bym się w tym, szacun :tak:

reklama
Karmienie piersią to jest to czego boje się najbardziej na całym świecie. Trauma jaka została mi po pierwszym dziecku paraliżuje mnie i myślę o tym karmieniu dniem i nocą. To nie jest dobre a wręcz bardzo złe i tego bardo się obawiam. Że tak się nakręcam i że jak znów nie wyjdzie to chyba czeka mnie załamanie nerwowe.
Forever Mi chodzi o takie nakładki wyciągające brodawki, w kształcie muszli. Dziś może pojadę do Świata dziecka i się czegoś dowiem bo w smyku nie wiedzieli nic.
A co tam masz jeszcze na tej liście??
Ja mam karuzelkę , bo po jasiu się zepsuła i chyba nic poza tym.
Współczuję traumy :-(. Takie właśnie nakładki miałam na myśli, wyciągające. :tak:
Karuzelkę mam, ale potrzebuje boomboxa, łóżeczka turystycznego, kosza na pieluszki, zestawu do dziąseł/ząbków.:tak:

Karuzelkę mam, ale potrzebuje boomboxa, łóżeczka turystycznego, kosza na pieluszki, zestawu do dziąseł/ząbków.:tak:
Kosz na pieluchy my już mamy, kupiłam TT, do tego jeden wkład a potem będę normalną folią uzupełniać bo te wkłady są strasznie drogie :(

jakie zamawiacie parasolki na allegro :confused:
tez chyba zaczne sie rozgladac za jakas... polecacie jakies :confused:
Ja zamówiłam bezpośrednio od producenta Tako (mamy wózek Jumper X), żeby mi kolorystycznie do wózka pasował bo nie mogłam nic dobrać z allegro - mam w domu dwa monitory i laptop i na każdym kolory parasolek były inne więc zgłupiałam :)

Madzioolka - ja mam już wkłady do tego kosza TT ( są dwa rodzaje ) bo były wyjątkowo tanie w tego sprzedającego na Allegro u którego kupowałam coś więcej. Widziałam też tamże podróbki wkładów za jakieś grosze. Koleżanka mówiła, żeby w ramach oszczędności tylko grubsze tematy tam wyrzucać.:tak:
Co do parasolki ( kupiłam też z tego samego materiału torbę i śpiworek ) to kupowałam na oko kolorystyczne - mam tylko jednego laptopa w domu, bo w robocie Allegro zablokowane - ale dobrałam idealnie. :happy2:

reklama
Do góry