reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kiedy na zakupy ;)

ja kupiłam wczoraj w rossmanie pampersy (3-6kg)72 szt za 41 zł mam jeszcze 6 próbek 1 i paczkę- 43 szt. 1 (2-5kg). Na początek chyba starczy. A teraz pakuję wyprawkę młodego, bo mama się boi, że w święta urodzę i kazała mi zapakować ciuszki, kocyk, kilka pieluch itd.

reklama
moj jakis czas temu kupil w promcji pampki od 4 -6kg (trojki) dwa opakowania .... i mi mowi ze beda dobre na mala, bo urodzi sie pewnie duza jak mlody...
Sluchaj faceta ;-)
musze dokupic jeszcze paczke dwójek ;-)

Ostatnia edycja:
ja kupiłam wczoraj w rossmanie pampersy (3-6kg)72 szt za 41 zł mam jeszcze 6 próbek 1 i paczkę- 43 szt. 1 (2-5kg). Na początek chyba starczy. A teraz pakuję wyprawkę młodego, bo mama się boi, że w święta urodzę i kazała mi zapakować ciuszki, kocyk, kilka pieluch itd.

oj te mamy ;) :p Moja ma te same wiksy, że jak pojade do teściów do Zgorzelca to pewnie tam urodzę i lipa bedzie... ale ja tam NIE URODZĘ, rodze w poznaniu w szpitalu im Raszei i koniec !! :p

Aestima - ten organizer dla Mieszka to prawdziwe dzieło sztuki będzie...:tak:
Bujaczki fajne, a pomyśleć, że kiedyś były tylko koniki na biegunach.
Co do wyrzucania pieluch to kupiłam też Paklanki i jakieś inne woreczki. Przewijak pewnie będzie w pokoju a na częste wyrzucanie śmieci się nie zanosi. :no:

kurcze po tym przemeblowaniu domu brakuje mi jakiegoś ładnego akcentu na ścianę nad komodą. Chciałabym znaleźć jakąś łądną półeczkę i wieszaczek, albo takie coś razem. Aestima ty kiedyś wkleiłaś linka do czegoś łądnego, ale pewnie nie pamiętasz gdzie to było. Gdyby któraś z was trafiła na coś takiego niech da znać:)

reklama
mrsmoon ja mam takie malutkie ręczniczki z Ikei z kolorowymi końcówkami i pomyślałam że będzie łądnie jak będą sobie wisieć przy łóżeczku:) No i płatki kosmetyczne możesz na tym powiesić np.

Do góry