reklama
Aestima
Fanka BB :)
hm ja nie mam zadnego kosza na pieluszki bede wyrzucac do naszego kosza w łazience i od razu out z domu i tak codziennie wyrzucamy śmieciory :-)
Ja też. NIe wiem gdzie bym kolejny kosz zmieściła- z każdym dniem gratów przybywa i mamy coraz mniej przestrzeni...
Forever, na dniach będę miała ten organizer, co znajoma mojej mamy nam wyszyła (mama już go ma i mówi, ze jest cudny), to wkleję fotkę- nie mogę się doczekać... W końcu wszystkie duperelki będę sobie mogła tam poukładać. A w ogóle rozbawiła mnie ta pani- ona wyszywała ten organizer w specjalnych rękawiczkach, bo skoro dla dzidziusia to nie chciała pobrudzić Obok na stoliku miała miseczkę z wodą i ręczniczek i jak miała wyjątkowo mały elemencik do wyszycia (wymagający ściągnięcia rękawiczek), to myła ręce co chwila A na koniec wszystko pięknie odprasowała. Mama mówi, że ta pani ma takiego jobla na punkcie czystości i sterylności rzeczy dla maluszka jak ja Ale mnie ta moja obsesyjka już puszcza - póki co odpuściłam sobie pranie wózka i torby (może jak wywietrzę, to przestaną śmierdzieć nowością)
co do wywalania pieluszek, to ja mam takie woreczki jednorazowe i w nie najpierw bede zawijac pieluche obsrakana ;-) i tez jak przy Fruciu wywalana z domu bedzie co wyjscie z psem ;-) smietnik mamy w lazience tam gdzie przewijak wiec podobnie jak u Was ;-)
ja wozek chyba zaraz wywale na balkon niech sie wietrzy ;p
ja wozek chyba zaraz wywale na balkon niech sie wietrzy ;p
to tak jak u nas my mamy 42 m2 wiec wszedzie mam blisko :-) a o woreczkach nie pomyślałam...drogie są paklanki kupie pewne takie sniadaniowe większe,żeby się okupkane pampersy zmieściły :-) dobrze ze bedzie ciepło jak cos to na balkon a potem na polko hehe troszke przeraza mnie wizja zasmrodzonego ciągle domku...
tata sie śmieje ze po to robilismy u niego tyle remontów i w ogóle a tu zaraz zasrana sciana bedzie od góry do dołu...chyba ma złe wspomnienia jesli chodzi o mnie hihi :-) no ale ja miałam problemy z brzuszkiem i nietolerowałam mleka i ponoc kupkałam dalej niz widziałam i potrafiłam sobie strzelić kupke wprost do buta :-)
tata sie śmieje ze po to robilismy u niego tyle remontów i w ogóle a tu zaraz zasrana sciana bedzie od góry do dołu...chyba ma złe wspomnienia jesli chodzi o mnie hihi :-) no ale ja miałam problemy z brzuszkiem i nietolerowałam mleka i ponoc kupkałam dalej niz widziałam i potrafiłam sobie strzelić kupke wprost do buta :-)
Ironia, ja też stawiam na śniadaniowe woreczki - z biedronki ;-) Kosz w łazience i kuchni, w pokoju nie będę magazynować smrodków
A mój mąż znalazł coś jeszcze, ale to dla starszego dzieciola: Krówka na biegunach z DZWIEKIEM NOWOSC Najtaniej (1557060630) - Aukcje internetowe Allegro
To a propos mojej krowiej kolekcji ;-)
A mój mąż znalazł coś jeszcze, ale to dla starszego dzieciola: Krówka na biegunach z DZWIEKIEM NOWOSC Najtaniej (1557060630) - Aukcje internetowe Allegro
To a propos mojej krowiej kolekcji ;-)
reklama
traschka
Mama Marysi
a ja odebrałam zamówienie z allegro. Mam pierwsze pieluchy Kupiła 90 Pampersów 3-6 kg + chusteczki gratis za 46 zł więc chyba niezła cena. Ogólnie mam fajną hurtownię w BB która ogłasza się na allegro. Wszystko znacznie taniej niż w sklepach, jadę odebrać osobiście i gotowe. Od razu kupiłam wielki zestaw płatków kosmetycznych.
Podziel się: