reklama
dubeltówka86
Mama Emilki i Joasi
Asia wózek bomba, a cena powalająca, niech Ci się dobrze prowadzi:-)
Madzioolka
Moja Maja 09.06.2011
Mi też przyszedł tylko katalog... Jakoś w ubiegłym tygodniu, stwierdziłam ze poczekam do końca tego tygodnia jak karta nie przyjdzie do będę do nich pisać.Zapytam was z innej "beczki" bo jakiś czas temu zarejestrowałam się w aptece DOZ i miała przyjść chyba karta - było to gdzieś z 2-3 tyg temu. Dzisiaj przyszedł mi tylko katalog marzec-maj 2011. Czy karta powinna przyjść wcześniej? Mogę robić zakupy bez niej w aptece? Nie wiem czy dzwonić do nich czy wszystko jest ok:-)
Ale już możemy robić zakupy, bo po zalogowaniu na stronie doz można wydrukować kartę tymczasową, wyciąć i ją pokazać w aptece
Ivona83
Fanka BB :)
Ivonka, ja oprócz katalogu dostałam taką kartkę do której włąśnie karta była przyklejona.... Ty nie?? Musisz się z nimi w takim razie skontaktować- może mailowo?
Właśnie mam zamiar do nich napisać bo po zalogowaniu widzę ze mam jakąś kartę aktywną której fizycznie nie mam, ciekawe co odpiszą
Mi też przyszedł tylko katalog... Jakoś w ubiegłym tygodniu, stwierdziłam ze poczekam do końca tego tygodnia jak karta nie przyjdzie do będę do nich pisać.
Ale już możemy robić zakupy, bo po zalogowaniu na stronie doz można wydrukować kartę tymczasową, wyciąć i ją pokazać w aptece
Aha to fajnie bo własnie chciałam zrobić zakupy i bez rabatu się nie opłaca a mam blisko siebie tą aptekę i mogłabym odbierać sobie osobiście, zaraz jej poszukam na stronie a do nich wyślę zapytanie
aneczka1526
też zamierzam robić tam zakupy, szkoda, że nie mają wszystkiego co chcę kupić, ale ok, i tak ceny są atrakcyjne, porównywałam z niektórymi na allegro to różnica wprawdzie nie wielka i nie na wszystkie produkty ale jest no i odchodzi koszt przesyłki
katamisz
Ja też dostałam dzisiaj katalog z apteki DOZ.
Chcę kupić kosmetyki dla małej w tym miesiącu więc katalog aktualny w sam raz.I są tam moje witaminy Pregna Plus w promocji!!
iwona ja też dostałam tak jak aestima tą kartę w osobnej kopercie.Wyślij im maila a w razie czego idz zrób zakupy na kartę tymczasową i tyle.Ten sam rabat będziesz miała.
Chcę kupić kosmetyki dla małej w tym miesiącu więc katalog aktualny w sam raz.I są tam moje witaminy Pregna Plus w promocji!!
iwona ja też dostałam tak jak aestima tą kartę w osobnej kopercie.Wyślij im maila a w razie czego idz zrób zakupy na kartę tymczasową i tyle.Ten sam rabat będziesz miała.
Madzioolka
Moja Maja 09.06.2011
Dziewczyny napisałam do DOZ co z kartą i odpisali mi tak: "Szanowna Pani, karta będzie wysłana do końca tygodnia na adres podany podczas rejestracji. Czas oczekiwania wynosi około 2 tygodni. Z poważaniem, Redakcja DoZ."
Tak więc czekamy
Tak więc czekamy
mamusia czerwcowa 2011
Mamusia Tymusia
ja przez przypadek mam kartę rabatową dla mamy i maluszka w aptekach dbam o zdrowie, wpadłam tam w zeszłym tygodniu po tabletki i babka widząc mój brzuszek poleciła mi wziąć kopertę z katalogiem i kartą, wypełniłam dane i zaniosłam do pierwszej lepszej apteki DOZ, i na miejscu została mi kata aktywowana
reklama
Widzę, że nie tylko ja się niecierpliwię z powodu karty, jednak biję Was w tym na głowę W zwiazku z tym, że wydawało mi się, że minęło stanowczo za dużo czasu, to postanowiłam zarejestrować się po raz kolejny... Faktycznie czasu minęło wiecej niż dwa tygodnie i nie dostałam karty, nie doczytałam jednak informacji, że jest możliwość wydrukowania tymczasowej... Wczoraj też przyszedł do mnie jedynie katalog. No nic trzeba czekać Mam nadzieję, że jakaś karta przyjdzie, bo zamówienie na tą poprzednią anulowałam:/
Byłam ostatnio w Askocie i chciałam kupić ten kocyk żakardowy na lato (sa tam one po 30zł, biorąc pod uwagę koszt wysyłki stwierdziłam, że kupie w sklepie). Dostępne kolory to róż, biały, taka zgniła zieleń i żółty, który najbardziej wpadł mi w oko. Już szłam z nim do kasy ale zapaliło mi się czerwone światełko. Zaczęłam się zastanawiac czy nie będą zlatywać mi się muszki do wózka, no i wyszłam ze sklepu bez kocyka. Kurcze jak myślicie brać ten żółty czy faktycznie muszki będa się zlatywały?
Byłam ostatnio w Askocie i chciałam kupić ten kocyk żakardowy na lato (sa tam one po 30zł, biorąc pod uwagę koszt wysyłki stwierdziłam, że kupie w sklepie). Dostępne kolory to róż, biały, taka zgniła zieleń i żółty, który najbardziej wpadł mi w oko. Już szłam z nim do kasy ale zapaliło mi się czerwone światełko. Zaczęłam się zastanawiac czy nie będą zlatywać mi się muszki do wózka, no i wyszłam ze sklepu bez kocyka. Kurcze jak myślicie brać ten żółty czy faktycznie muszki będa się zlatywały?
Podziel się: