reklama
Bardzo poproszę :-) Wogóle doszłam do wniosku, że skoro i tak mam kupić ( albo wpisać na listę prezentów ) to może od razu taki, który się też do gniazdka w aucie nadaje, bo troszkę jeździć będziemy. Pamiętam, że któraś w Trójpakowych Czerwcówek takowy nabyła, ja bym chiała napewno jakiś markowy.
Forever sorki, ze dopiero teraz ale wcześniej nie wchodziłam na bb. No więc tak podgrzewacz TT jest owalny i ma w najszerszym miejscu 9 cm i trochę (wg. mnie jakieś +3 mm) a w najmniejszym 8 cm i trochę. Mam nadzieje, ze Ci to pomoże :-)
Dziewczyny w ostatnią sobote jechaliśmy po fotelik kupić, a teść źle zrozumiał i powiedział teściowej ze po chodzik jedziemy i rano przed wyjazdem przychodzi do nas i mówi, że chodzik mają w piwnicy w worku po bratankach mojego M. i czy to nie za wcześnie go kupować
Jak sie dowiedział, ze to fotelik a nie chodzik to sie śmiał w głos z nami
A ja jestem przeciwna chodzikom, niech sobie dziecko łazi gdzie chce na czworakach, a jak go bede chciała mieć przy sobie to będe miała łóżeczko turystyczne w kuchni.
asinka85
Mama Tymona i Niny :-*
Ja za to dzisiaj odebrałam wózek :-) jest cudny!! Używany, ale jak nowy. Żadnych oznak użytkowania :-) Miły akcent na początek dnia, bo wczoraj miałam zły dzień... Pojawiły mi się plamienia i leżę plackiem od wczoraj. Na szczęście dzisiaj już spokój, ale jestem pod telefonem do lekarza...
A powiedzcie mi, jaki byście fotelik samochodowy poleciły??
Ivona83
Fanka BB :)
Ja za to dzisiaj odebrałam wózek :-) jest cudny!! Używany, ale jak nowy. Żadnych oznak użytkowania :-) Miły akcent na początek dnia, bo wczoraj miałam zły dzień... Pojawiły mi się plamienia i leżę plackiem od wczoraj. Na szczęście dzisiaj już spokój, ale jestem pod telefonem do lekarza...
Napewno wszystko będzie dobrze, teraz mamy taki okres że trzeba odpoczywać, odpoczywac i jeszcze raz odpoczywać.
Co do wózeczka to wrzuć fotke ;-) a co do fotelika to dziewczyny głównie kupują Maxi Cosi, ja będe miała fotelik w zestawie z wózkiem 3+1 z firmy Tako
reklama
asinka85
Mama Tymona i Niny :-*
Podziel się: