reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kiedy na zakupy ;)

reklama
mgordon....ja włąśnie zakupiam ten kocyk...widziałam go w sklepie i jest poprostu przecudny...a u tego uzytkownika zostawiłam 350 zł ale już wszystko będzie kupione i z gowy

Bardzo poproszę :-) Wogóle doszłam do wniosku, że skoro i tak mam kupić ( albo wpisać na listę prezentów ) to może od razu taki, który się też do gniazdka w aucie nadaje, bo troszkę jeździć będziemy. :tak: Pamiętam, że któraś w Trójpakowych Czerwcówek takowy nabyła, ja bym chiała napewno jakiś markowy.

Forever
sorki, ze dopiero teraz ale wcześniej nie wchodziłam na bb. No więc tak podgrzewacz TT jest owalny i ma w najszerszym miejscu 9 cm i trochę (wg. mnie jakieś +3 mm) a w najmniejszym 8 cm i trochę. Mam nadzieje, ze Ci to pomoże :-)

Dziewczyny w ostatnią sobote jechaliśmy po fotelik kupić, a teść źle zrozumiał i powiedział teściowej ze po chodzik jedziemy :-D i rano przed wyjazdem przychodzi do nas i mówi, że chodzik mają w piwnicy w worku po bratankach mojego M. i czy to nie za wcześnie go kupować
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif

Jak sie dowiedział, ze to fotelik a nie chodzik to sie śmiał w głos z nami
laugh.gif

A ja jestem przeciwna chodzikom, niech sobie dziecko łazi gdzie chce na czworakach, a jak go bede chciała mieć przy sobie to będe miała łóżeczko turystyczne w kuchni.

Ja za to dzisiaj odebrałam wózek :-) jest cudny!! Używany, ale jak nowy. Żadnych oznak użytkowania :-) Miły akcent na początek dnia, bo wczoraj miałam zły dzień... Pojawiły mi się plamienia i leżę plackiem od wczoraj. Na szczęście dzisiaj już spokój, ale jestem pod telefonem do lekarza...
A powiedzcie mi, jaki byście fotelik samochodowy poleciły??

Ja za to dzisiaj odebrałam wózek :-) jest cudny!! Używany, ale jak nowy. Żadnych oznak użytkowania :-) Miły akcent na początek dnia, bo wczoraj miałam zły dzień... Pojawiły mi się plamienia i leżę plackiem od wczoraj. Na szczęście dzisiaj już spokój, ale jestem pod telefonem do lekarza...
A powiedzcie mi, jaki byście fotelik samochodowy poleciły??

Napewno wszystko będzie dobrze, teraz mamy taki okres że trzeba odpoczywać, odpoczywac i jeszcze raz odpoczywać.
Co do wózeczka to wrzuć fotke ;-) a co do fotelika to dziewczyny głównie kupują Maxi Cosi, ja będe miała fotelik w zestawie z wózkiem 3+1 z firmy Tako

Ja mam fotelik Recaro (reklama leci wyzej), po mojej corce, ale wyglada jak nowka, bardzo jestem z niego zadowolona (po przekreceniu raczek ma funkcje kolyski).

reklama
Do góry