reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kiedy na zakupy ;)

Setanko ten kolor faktycznie przyciąga muszyska.Pamiętam jak pojechałam kiedyś nad morze i miałam żółty ręcznik, musiałam uciekać tak mnie napadły!

reklama
a ja zarejestrowałam się w doz, ale niestety moja apteka nie nalicza punktów :( ale to nic i tak mają kilka groszy taniej niż na stronie doz :-)

przepraszam,że wams się tak wtrącę,ale nie jestem w temacie.chodzi o apteki DBAM O ZDROWIE tak?
czyli,że tam można się jakoś zarejestrować i mieć jakieś zniżki na zakupy dla dziecka?dobrze was zrozumiałam?

dziewczyny ale się cieszę! Polowałam od dawna na laktator, brałam udział w bardzo wielu licytacjach ale zawsze cena w końcu była zbyt wysoka dla mnie i rezygnowałam. Kilka dni temu jak zobaczyłam ofertę Kup Teraz za 120 zł to od razu kupiłam i dziś przyszedł mój piękny laktatorek! Medela Mini Electric. Słuchajcie, laktator jest prawie nowy, wygląda jak w ogóle nie używany a najlepsze jest to, że babka przysłała mi dwa takie same laktatory (jeden niepełny, bez lejka i czegoś tam jeszcze) z dopiskiem że będę miała na części zamienne!

traschka gratuluje zakupu faktycznie dobra inwestycja i okazja
biggrin.gif

Trasia...naprawdę super okazja się trafiła z tym laktatorem...ja narazie nie kupuję...jak będzie potrzebny męża wyślę i kupi

traschka rewelka z tym cycociągiem :) Prawie 2 za jeden dostałaś :) Ja kupiłam za 85 zł baby ono (koleżanki i kuzynka poleciły) w takim markecie dla dzieciolinów pod poznaniem :) I też jestem zadowolona bo mały, ładny i poręczny... A jaki będzie praktycznie, no cóż okaże się planowo za niecałe 2 miesiące ;)

przepraszam,że wams się tak wtrącę,ale nie jestem w temacie.chodzi o apteki DBAM O ZDROWIE tak?
czyli,że tam można się jakoś zarejestrować i mieć jakieś zniżki na zakupy dla dziecka?dobrze was zrozumiałam?
tak Justynko - na stronie doz.pl można zarejestrować się w programie "dla Mamy i Maleństwa", wtedy przyślą Ci do domu kartę członkowską z którą można kupować wiele kosmetyków i nie tylko ze zniżkami nawet do 25%. W ogóle możesz zamówić leki poprzez stronę internetową i jedynie odebrać je w aptece - ceny mają konkurencyjne - porównywałam Sorbifer za który zapłaciłam w normalnej aptece 38 zł a na doz jest po 30 z groszami :)

dziewczyny ale się cieszę! Polowałam od dawna na laktator, brałam udział w bardzo wielu licytacjach ale zawsze cena w końcu była zbyt wysoka dla mnie i rezygnowałam. Kilka dni temu jak zobaczyłam ofertę Kup Teraz za 120 zł to od razu kupiłam i dziś przyszedł mój piękny laktatorek! Medela Mini Electric. Słuchajcie, laktator jest prawie nowy, wygląda jak w ogóle nie używany a najlepsze jest to, że babka przysłała mi dwa takie same laktatory (jeden niepełny, bez lejka i czegoś tam jeszcze) z dopiskiem że będę miała na części zamienne!
traschka gratuluję zakupu!! też jestem posiadaczką tego laktatora, co prawda dałam za niego 150zł ale też polowałam długo i w końcu jak pojawiła się oferta kup teraz to wzięłam od razu :) mój też nie ma w ogóle śladów użytkowania :)

reklama
Do góry