reklama
traschka
Mama Marysi
dziewczyny ale się cieszę! Polowałam od dawna na laktator, brałam udział w bardzo wielu licytacjach ale zawsze cena w końcu była zbyt wysoka dla mnie i rezygnowałam. Kilka dni temu jak zobaczyłam ofertę Kup Teraz za 120 zł to od razu kupiłam i dziś przyszedł mój piękny laktatorek! Medela Mini Electric. Słuchajcie, laktator jest prawie nowy, wygląda jak w ogóle nie używany a najlepsze jest to, że babka przysłała mi dwa takie same laktatory (jeden niepełny, bez lejka i czegoś tam jeszcze) z dopiskiem że będę miała na części zamienne!
traschka rewelka z tym cycociągiem Prawie 2 za jeden dostałaś Ja kupiłam za 85 zł baby ono (koleżanki i kuzynka poleciły) w takim markecie dla dzieciolinów pod poznaniem I też jestem zadowolona bo mały, ładny i poręczny... A jaki będzie praktycznie, no cóż okaże się planowo za niecałe 2 miesiące
Madzioolka
Moja Maja 09.06.2011
tak Justynko - na stronie doz.pl można zarejestrować się w programie "dla Mamy i Maleństwa", wtedy przyślą Ci do domu kartę członkowską z którą można kupować wiele kosmetyków i nie tylko ze zniżkami nawet do 25%. W ogóle możesz zamówić leki poprzez stronę internetową i jedynie odebrać je w aptece - ceny mają konkurencyjne - porównywałam Sorbifer za który zapłaciłam w normalnej aptece 38 zł a na doz jest po 30 z groszamiprzepraszam,że wams się tak wtrącę,ale nie jestem w temacie.chodzi o apteki DBAM O ZDROWIE tak?
czyli,że tam można się jakoś zarejestrować i mieć jakieś zniżki na zakupy dla dziecka?dobrze was zrozumiałam?
traschka gratuluję zakupu!! też jestem posiadaczką tego laktatora, co prawda dałam za niego 150zł ale też polowałam długo i w końcu jak pojawiła się oferta kup teraz to wzięłam od razu mój też nie ma w ogóle śladów użytkowaniadziewczyny ale się cieszę! Polowałam od dawna na laktator, brałam udział w bardzo wielu licytacjach ale zawsze cena w końcu była zbyt wysoka dla mnie i rezygnowałam. Kilka dni temu jak zobaczyłam ofertę Kup Teraz za 120 zł to od razu kupiłam i dziś przyszedł mój piękny laktatorek! Medela Mini Electric. Słuchajcie, laktator jest prawie nowy, wygląda jak w ogóle nie używany a najlepsze jest to, że babka przysłała mi dwa takie same laktatory (jeden niepełny, bez lejka i czegoś tam jeszcze) z dopiskiem że będę miała na części zamienne!
reklama
Madzioolka
Moja Maja 09.06.2011
tego nie wiem ale któraś z dziewczyn pisała powyżej że można - trzeba by się w aptece dowiedzieć
Podziel się: