reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kiedy na zakupy ;)

reklama
czemu Dziewczyny jesteście przeciwne chodzikom?

Ja nie słyszałam negatywnych opinii... Tzn jak moje kuzynostwo było małe to pamiętam że mieli...
Ja wiem, że też używałam...

Proszę o opinie :-)

właśnie o co kaman z tymi chodzikami... U mnie w rodzinie każdy dzieciaczek miał, ja sama też miałam choc nie korzystałam bo ja tylko po czterech latałam :)

Ja też jestem przeciwna chodzikom - chodzi głównie o to że jak dziecko porusza sie w takim chodziku to zaburzona jest praca i prawidłowy rozwój mięśni nóżek, stawów i bioderek. Fizjoterapeuci mówia im zdecydowane NIE

oj, fizjoterapeuci dostają piany na ustach i wyskakują im żyły na czole jak się wspomni o chodziku! Tak jak pisała Madzioolka, chodziki całkowicie zaburzają prawidłowy rozwój malucha jesli chodzi o nóżki i bioderka.

Coś Wam napiszę...mój synek chodził w chodziku...i rozwijał się prawidłowo, chodził na czworakach i nie było żadnych nieprawidłowości z tym związanych...a był w nim przeszczęśliwy...samodzielnie zaczął chodzić jak miał 9 m=cy, więc ja mam troszkę inne zdanie na ten temat

z tym chodzikiem to podobno prawda to co mówią, że niby " zaburzają prawidłowy rozwój malucha jesli chodzi o nóżki i bioderka ", ale ja jeszcze nie wiem czy ich posłucham, jeszcze się nad tym nie zastanawiałam

Misialinka nie obraź się, ale to trochę tak jak ktoś mówił, że jakoś pił alkohol całą ciążę i przecież dziecko urodziło się zdrowe... ja wiem że wymiar inny ale chodzi o to, że wielu dzieciom nie zaszkodzi a innemu zaszkodzi bardzo.

reklama
gdyby człowiek słuchał wszystkiego co mówią to by w deprechę chyba popadł i nie tylko np. ostatnio badania udowodniły że częste mycie skraca życie i co ? to przecież nie znaczy że mamy chodzić brudni, lub że krowie mleko szkodzi człowiekowi - moim zdaniem niektóre rzeczy są naginane lub wyolbrzymiane

Do góry