reklama
agatkaT
Fanka BB :)
czemu Dziewczyny jesteście przeciwne chodzikom?
Ja nie słyszałam negatywnych opinii... Tzn jak moje kuzynostwo było małe to pamiętam że mieli...
Ja wiem, że też używałam...
Proszę o opinie :-)
Ja nie słyszałam negatywnych opinii... Tzn jak moje kuzynostwo było małe to pamiętam że mieli...
Ja wiem, że też używałam...
Proszę o opinie :-)
Madzioolka
Moja Maja 09.06.2011
Ja też jestem przeciwna chodzikom - chodzi głównie o to że jak dziecko porusza sie w takim chodziku to zaburzona jest praca i prawidłowy rozwój mięśni nóżek, stawów i bioderek. Fizjoterapeuci mówia im zdecydowane NIE
traschka
Mama Marysi
oj, fizjoterapeuci dostają piany na ustach i wyskakują im żyły na czole jak się wspomni o chodziku! Tak jak pisała Madzioolka, chodziki całkowicie zaburzają prawidłowy rozwój malucha jesli chodzi o nóżki i bioderka.
Misialina
Fanka BB :)
Coś Wam napiszę...mój synek chodził w chodziku...i rozwijał się prawidłowo, chodził na czworakach i nie było żadnych nieprawidłowości z tym związanych...a był w nim przeszczęśliwy...samodzielnie zaczął chodzić jak miał 9 m=cy, więc ja mam troszkę inne zdanie na ten temat
mamusia czerwcowa 2011
Mamusia Tymusia
z tym chodzikiem to podobno prawda to co mówią, że niby " zaburzają prawidłowy rozwój malucha jesli chodzi o nóżki i bioderka ", ale ja jeszcze nie wiem czy ich posłucham, jeszcze się nad tym nie zastanawiałam
traschka
Mama Marysi
Misialinka nie obraź się, ale to trochę tak jak ktoś mówił, że jakoś pił alkohol całą ciążę i przecież dziecko urodziło się zdrowe... ja wiem że wymiar inny ale chodzi o to, że wielu dzieciom nie zaszkodzi a innemu zaszkodzi bardzo.
reklama
mamusia czerwcowa 2011
Mamusia Tymusia
gdyby człowiek słuchał wszystkiego co mówią to by w deprechę chyba popadł i nie tylko np. ostatnio badania udowodniły że częste mycie skraca życie i co ? to przecież nie znaczy że mamy chodzić brudni, lub że krowie mleko szkodzi człowiekowi - moim zdaniem niektóre rzeczy są naginane lub wyolbrzymiane
Podziel się: