reklama
aneczka1526
Fanka BB :)
Dziewczyny zrobiłam listę brakujących rzeczy wg użytkownika z allegro u którego mam zamiar to wszystko kupić i wyszło mi 318,82 zł... masakra...ale będzie mi brakowało tylko przewijaka a tak już będzie wszystko...mam nadzieję
a możesz podać nazwę tego użytkownika??
Misialina
Fanka BB :)
Ja mam obok sypialni zaraz łazienkę więc takie coś z póleczkami będzie stało w łazience i napewno mi się przyda a nie jest drogie bo widziałam taki drewniany za 85 zł z nakładką, pomaluję na biało i będzie super.
Asinka...zamawiam wsyztsko od tego Przedmioty użytkownika - Aukcje internetowe Allegro
Asinka...zamawiam wsyztsko od tego Przedmioty użytkownika - Aukcje internetowe Allegro
Dziewczyny nie wiem czy któraś kupuje na allegro butelki, smoczki itp. Ja chciałam kupić butelki avent, bo ich cena na necie jest dużo niższa niż w sklepie. No i już wiem dlaczego: są to butelki wyprodukowane w 2008 r., kiedy stosowano w nich bisfenol-szkodliwą dla maluchów substancję. Podobnie ze smoczkami. Jesli kupujecie przez allegro, uwaga na bisfenol!
reklama
mamusia czerwcowa 2011
Mamusia Tymusia
Evka - ja tak samo na nie poluje a najlepiej na cały zestaw startowy aventu, zobacz to
AVENT ZESTAW STARTOWY BUTEL+SMOCZ+SZCZOTKA 0% BPA! (1537335872) - Aukcje internetowe Allegro
AVENT ZESTAW STARTOWY BUTEL+SMOCZ+SZCZOTKA 0% BPA! (1537335872) - Aukcje internetowe Allegro
Podziel się: