andariel
mama super dwójki :]
się uśmiałamA mój kupiłby mi dobry, bo 3 razy dziennie żalę mu się jakie mam wielkie dojce podając ich rozmiar milion razy hihihi
mój mi chyba raz kupował, ale szedł z karteczką z napisanym rozmiarem i fasonem;
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
się uśmiałamA mój kupiłby mi dobry, bo 3 razy dziennie żalę mu się jakie mam wielkie dojce podając ich rozmiar milion razy hihihi
O zgadzam sie w 100%Kati ale śliczny!!! Ta koroneczka wokół przecudna Masz zdolną mamę!
A mój kupiłby mi dobry, bo 3 razy dziennie żalę mu się jakie mam wielkie dojce podając ich rozmiar milion razy hihihi
Ja mojemu tez tak mówię, ale milion to za mało i tak nie wie...kiedyś na walentynki dostałam biustonosz i majteczki od mojego T. były dobre o dziwo - jak się okazało - poszedł do sklepu z moją używana bielizna i przymierzał jedne do drugich...