reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kiedy na zakupy ;)

Aestima super ciuszki!
Zołza kurcze ale słodki komplecik, ma cioteczka oko.

Ja wczoraj byłam w tesco i są mega wyprzedaże ciuchów damskich, dziecięcych niewiele. Naprawde jak się ma czas to można znaleźć fajne rzeczy. Ja kupiłam fajną sukieneczkę na ramiączkach odcinaną pod biustem za 15 zł, dłuższą bluzeczkę elestyczną w sam raz na rosnący brzuszek też za 15 zł i do tego dla Przemka 4 bodziaki z dł. rękawem każdy po 3,3 zł

reklama
Zebra melduję że ręczniczki są w obu Ikeach :) w obu na dziale dziecięcym - na targówku są na samym dole ściany na której na górze wiszą ręczniki z kapturkami, m.in ten: IKEA | Tekstylia dla małych dzieci | Ręczniki i myjki | BARNSLIG | Ręcznik dziecięcy z kapturem a w jankach na regale takim na środku naprzeciwko śpiworków do spania, było ich baaardzo dużo więc może świeżo donieśli a jak Ty byłaś to akurat zabrakło, dzisiaj bardzo dożo rzeczy donosili bo było dużo braków, pewnie po weekendzie :)
A w ogóle to same ciężarówki tam były, jak zlot jakiś :):):)

Miałam brać te osłonki plastikowe na brzegi łóżeczka ale wydały mi się takie wąskie jakieś, może są dostosowane tylko do ikeowskich łóżeczek... zamówię uniwersalne na allegro :)

A na targówku weszliśmy na chwilę do "świata dziecka" - matko co za ceny..... szok... śpioszki 80 zł, kocyk 125 zł.... makabra jakaś... szybko wyszliśmy :)

Też mam taki ręczniczek już kupiony ;-)

Aestima super zakupy no a skarpetki są najlepsze!!

zolza piękny ten komplecik!!!Ja mam podobne ogrodniczki z misiami i zastanawiałam się czy nie pasują bardziej dla chłopca.

Ja ostatnio też kupiłam kilka rzeczy dla malutkiej.Jak naładuję akumulatorki to porobię fotki i Wam pokażę co ostatnio nabyłam(oczywiście w ulubionym lumpku:) Przedwczoraj wydałam prawie 200 zł na farby do naszego pokoju + klej do tapet + farba ekologiczna do łóżeczka.Postanowiliśmy ,że skręcimy łóżeczko to pęknięte i mój D spróbuje je umocnić a jeśli się nie da to wtedy kupimy nowe i tyle.Zawsze warto wcześniej spróbować bo może się okazać ,że na darmo kupiliśmy nowe.Nie mogę się doczekać jak pokoik będzie pomalowany i czysty i wtedy na pewno Wam się pochwalę efektem końcowym:)

reklama
tusen my chcemy kupić taki worek sako do domu jak już się przeprowadzimy, ostatnio siedziałam w nim w szkole rodzenia i wstawać mi się nie chciało takie to wygodne, potem T siadł i też był zachwycony :) super dopasowują się do ciała :)

Do góry