reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kiedy na zakupy ;)

Dziewczyny, jako, ze moja spcerówka (x- lander xa) nie ma przekładanej rączki- muszę chyba zainwestować w parasolkę na słonce. Czy myślicie, ze ta będzie pasować? Bo oryginalna kosztuje 90 zł...
UNIWERSALNA PARASOLKA DO WÓZKA PRODUCENT 31 KOLOR (1510073878) - Aukcje internetowe Allegro

Ja miałam właśnie taka i pasowała...dokupiłam uniwersalną i nie narzekałam..tyle, ze Filip jak go przed słońcem zasłaniałam w spacerówce to się wkurzał bo nic nie widział...latem jeszcze mieliśmy gondolkę i do niej tez używałam parasolki...a na następny rok to juz zmiana wózka była..

reklama
Agatka, to Zebra była:)

A ja się pochwalę najświeższymi zakupkami dla synka:

buciki.jpgb2.jpgb3.jpgb1.jpgkocyk.jpg
Wszystko oczywiście kręci się wokół zielonego:) kolorystyka odbiega od rzeczywistości- za późno się za te zdjęcia zabrałam- słoneczko już się skończyło... Kupilismy jeszcze przewijak ale się nie chwalę, bo średnio jestem zadowolona z zakupu. Niezbyt ładne te przewijaki produkują...

A i jeszcze takie prześcieradła kupiliśmy:
P1080005.jpg

mnie też . dlatego musiałam je mieć. W rzeczywistości 100 razy piękniejsze niż na zdjęciu. i były jeszcze takie cudne w żabki, ale kurcze już z kasą się robi krucho...

reklama
Do góry