reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kiedy na zakupy ;)

reklama
ale macie piękne wyprawki!!! :) ja się obawiam, ze dla córeczki oszaleję i wydam fortunę na kokardki ;-)

a worek sako jest BOSKI! myślę, że niedługo zacznę na nim sypiać w nocy.... ;-)

forever może miał jakieś słabe wypełnienie.Ja bym się dała oskubać za godzinkę siedzenia teraz na tym worku...;-)
agatka,cinamon takie piękne te wasze ciuszki dla maluszków.A na sukienusię tą różową z kokardkami zachorowałam!!!Cinamon mów szybko gdzie ją kupiłaś????

A co do ciuszków to maz mnie dzisiaj zaskoczyl i od kolegi z pracy dostał reklamowke ubranek (pochwale sie jutro). Kolegi nawet nie znam wiec pytam dlaczego tym bardziej, ze zaczelam ogladac a tam same nowe. Maz mi mowi, ze od 5 lat sie staraja i nawet przez jakis czas wydawało sie, ze sie udało (ale jednak nie ) wiec kupila troche. Woleli wydac bo ona ma koło 30 i stracila nadzieje, a te malusie ubranka tylko jej przypominaja . . .
I tak radość z podarunku miesza sie ze smutkiem

No dziś na szkole rodzenia właśnie siedziałam a raczej półleżałam na worku sako i jakoś mnie nie powalił... :sorry2:
ha ha ha, pamiętam siebie właśnie na tych worach na zajęciach przy Inflanckiej - czasem jak sie postarałam i sobie toto odpowiednio ukształtowałam, to nawet nawet, ale generalnie mam wspomnienie, ze okropnie mi było ciężko z tego powstać:-D innymi słowy - orgazmów nie było;-)
a mój M. był ostatnio w podróży słuzb. we Frankfurcie i kupił juniorowi 3-pak fajnych bodziaków (ale nie mam fotki), potem Wam pokażę; cenowo wyszło jakieś 30 - w pln - ale jaka bawełna superowa!! taka grubsza, mięsista, nie cieniutkie i rozciągające się barachło, jakiego niestety pełno u nas...

mgordon - no faktycznie, też mieszankę uczuciową bym miała z powodu takiej paki ciuszków...

dziewczyny śliczne te Wasze (a raczej: Waszych szkrabów) ciuszki!

Ostatnia edycja:
Mgordon - może niepotrzebnie się poddali, Tata Młodej uważa, że jak się ludzie wyluzują i spędzają ze sobą czas nie z myślą o prokreacji tylko zupełnie przyjemnościowo to jest zupełnie inaczej. Może jak sobie odpuszczą to jeszcze się zdziwią :-)
Andariel - w sumie nie tak bardzo drogo wyszło, a jakość jest b. ważna - przynajmniej dla mnie.

agatka, cinamon śliczne ciuszki :-)
mgordon faktycznie troche to smutne, ale myśle, że ona się cieszy, że ciuszki się Wam przydadzą. Ja nie wyobrażam sobie jak straszne musi być staranie się latami o dziecko :-( Moje dwie znajome dopiero po invitro zaciążyły, a wcześniej właśnie lata starań...

reklama
forever może miał jakieś słabe wypełnienie.Ja bym się dała oskubać za godzinkę siedzenia teraz na tym worku...;-)
agatka,cinamon takie piękne te wasze ciuszki dla maluszków.A na sukienusię tą różową z kokardkami zachorowałam!!!Cinamon mów szybko gdzie ją kupiłaś????

Akurat sukienkę kupowałam w Wójciku, mam do niej jeszcze kapelusik i bolerko.

A mam jeszcze kilka zdjęć bo wczoraj się coś nie chciały przesłać

i ręczniczek kąpielowy

Ostatnia edycja:
Do góry