reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kiedy na zakupy ;)

Trasia, no musiałam bo promocja była i za 3 koszulki z dł. rękawem (6-9m-cy) zapłaciłam 17zł:) body też w promocji... A skarpetki to już był kaprys, ale jedne takie grubsze mogą się b. przydać, prawda?:)

reklama
Zebra melduję że ręczniczki są w obu Ikeach :) w obu na dziale dziecięcym - na targówku są na samym dole ściany na której na górze wiszą ręczniki z kapturkami, m.in ten: IKEA | Tekstylia dla małych dzieci | Ręczniki i myjki | BARNSLIG | Ręcznik dziecięcy z kapturem a w jankach na regale takim na środku naprzeciwko śpiworków do spania, było ich baaardzo dużo więc może świeżo donieśli a jak Ty byłaś to akurat zabrakło, dzisiaj bardzo dożo rzeczy donosili bo było dużo braków, pewnie po weekendzie :)
A w ogóle to same ciężarówki tam były, jak zlot jakiś :):):)

Miałam brać te osłonki plastikowe na brzegi łóżeczka ale wydały mi się takie wąskie jakieś, może są dostosowane tylko do ikeowskich łóżeczek... zamówię uniwersalne na allegro :)

A na targówku weszliśmy na chwilę do "świata dziecka" - matko co za ceny..... szok... śpioszki 80 zł, kocyk 125 zł.... makabra jakaś... szybko wyszliśmy :)

Aestima - ja mam taką parasolkę o tego samego Sprzedającego - z tego samego materiału wzięłam jeszcze torbę do wózka i śpiworek, aby pasowało.
Mrsmoon - jeśli chodzi o biustonosze Alles to ja bym dobrała sobie w klasycznym sklepie a później kupiła na Allegro - zawsze taniej.
Zebrra - daj znać jak Twoje przyjdą czy trzymają rozmiar bo ja kupiłam na Allegro niby taki jak trzeba - robiony dla Mothercare - ale moim zdaniem w obwodzie jest mniejszy niż być powinien. :-(
Madzioolka - do "Swiata Dziecka" jak nie ma przecen to szkoda wchodzić takie ceny:szok:

Aestima
Slicznusie te skarpetki - gdzie byliscie na zakupach?
A ostatnio chyba pisalas, ze do Tesco tez zawitaliscie, cos ciekawego dla dzieciaczkow bylo?
Przescieradełka nie zielone???:-D

zebrra ja pamiętam jak mnie rodzice do przedszkola maluchem z tapicerką ze skaju wozili - to dopiero była masakra...

haha kojarzę! Ta tapicerka była taka sraczkowata z dziurkami:))
Ja pamiętam taką czarną, też dziurkowaną :)

Aestima, super zakupki :) Te spodenki, o które pytałaś, są tescowe - firma F&F, ale w związku z tym, że Ty już nic nie kupujesz, to jak je znajdziesz to tylko pooglądaj ;)

Zebra melduję że ręczniczki są w obu Ikeach :) w obu na dziale dziecięcym - na targówku są na samym dole ściany na której na górze wiszą ręczniki z kapturkami
Oczywiście na tej samej ścianie, leżały pieluchy, które brałam i oglądałam chyba z 10 minut, ale "moich" ręczniczków nie wypatrzyłam :))) Dzięki Madzioolka wielkie!!!

Zebrra - daj znać jak Twoje przyjdą czy trzymają rozmiar bo ja kupiłam na Allegro niby taki jak trzeba - robiony dla Mothercare - ale moim zdaniem w obwodzie jest mniejszy niż być powinien. :-(
Ok, dam znać. Wygrałam jeszcze dwupak takich:

74718304.jpg

Zebrra, ale spodenki właśnie by mi się przydały;))
Mgordon, w tesco trochę przecen- tam kupiłam właśnie te koszulki co wczoraj wklejałam . A na zakupach byliśmy w tej hurtowni na miłej smyk- mają obłędne skarpetki, ale ciuszki już nie podobały mi się. Kupiliśmy tam jeszcze przewijak (tańszy niż na necie) i prześcieradełko- dla odmiany kakaowe:)) Super ten bodziak co wkleiłaś!!

JA dostałam od koleżanki wieeeelki wór ubranek dla dziewczynki i chłopca, z tymi ktore juz miałam w domu to by sie chyba pięcioraczki wychowało, a i tak nie wszystko byłoby w obrocie. Wszystko w rozmiarze od 56 do max kilka rzeczy na 74, ale głownie do 68. Ta moja koleżanka pozbierała ubranka po swoim synku, synku siostry, córeczce bratowej i coreczce koleżanki:-D. W Kazdym razie zastanawiam sie gxzie ja to wszystko upchne:confused:

reklama
Zapomniałam zupełnie - miała się Wam pochwalić ciuszkami od mojej chrzestnej - no cudo, nieprawdaż? :-D Bluzeczka ze spodenkami to był komplet, a bluzę cioteczka dobrała :-)

P1120412.jpg
P1120413.jpg
P1120414.jpg

Do góry