reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kiedy na zakupy ;)

Katamisz, gdybym miała córeczkę, też bym chciała taki komplecik! Uważam, że jest uniwersalny - i dla Twojej córci też jak najbardziej będą idealne te spodenki! :-)

reklama
Madzioolka oj tak, te worki sako są cudowne! Gdybym tylko miała na niego miejsce w domu... Rozwalają mnie, bo te nasze w sr są firmy Pitu-Pitu:))) Rozśmiesza mnie ta nazwa totalnie!

Zołza dobrze, że moja komoda peka w szwach i więcej ubranek do niej nie wejdzie, bo juz bym zamawiała taki sam komplecik! Cudny:)

Ja mam taki fotel sako, kupiłam w zeszłym roku dzieciom na gwiazdkę, tzn w 2009 :)

82_600_500_dz.jpg

Aaga1407 - myślę, że dla Ciebie to idealnie rozwiązanie z dużą ilością ciuszków :tak:
Ja - Zołza - wyjątkowo ładny ten komplecik choć ja zbytnio misiowa nie jestem.
A mi koleżanka - gdy się niedziele dopatrzyła :-p- zaproponowała ciuszki po swoim synku mimo, że jej siostra ma młodszą córeczkę.
Jakoś worek sako do mnie nie przemawia, choć w szkole rodzenia namawiają, że to takie wygodne.

Zebrra worek super!!I te kolory sliczne...ja sama jestem zakochana w tym worku ale podobnie jak Traschka nie mam miejsca w pokoju.Żałuję bardzo bo jest mega wygodny!!!
Forever usiądz raz a się przekonasz:)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry