reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kiedy na zakupy ;)

reklama
Gosia, Ty jesteś niesamowita, poszłaś jeszcze do akpola?? ja wróciłam od razu do domu (jeszcze tylko warzywka po drodze kupiłam) i byłam ledwo żywa. Strasznie szybko się ostatnio męczę:/

My z tej euforii powizytowej zapomnieliśmy o zakazie kupowania ciuszków i znów obkupiliśmy Mieszka:)

Ale kupiliśmy już ciuszki na 6-9m-cy. A co , jak taki duży ma się urodzić;)))
A tak poważnie, to myślicie, że nie wciśnie się w 56 tylko od razu 62??

no ja mam takie obawy jeśli chodzi o Marysię więc u Mieszka to też realne. Dzieci mojej siostry ważyły 4100 i 4300, miały 60 i 61cm więc o 56 mogła od razu zapomnieć:)

moze juz pisalam...
moj urodzil sie 57 dlugi przy 3880 wadze
ciuszki na 56 mialam doslownie chyba 2 sztuki i w tym wyszlismy ze szpitala ale juz widac bylo ze wiecej nie zalozy :sorry2: i tak bylo.

ciekawe jaka bedzie coreczka niechce kolosa rodzic, ale jak pomysle ze ma byc kruszynka to sie boje i juz sama nie wiem :sorry2:

Ogladałam lóżeczka i spodobalo mi sie to ŁÓŻECZKO KOŁYSKA BIEGUNY 2w1 MATERAC POŚCIEL 14 el (1504738893) - Aukcje internetowe Allegro
Tylko materacyk nie taki jak bym chciala,

A co do niedrapek to nigdy nie uzywalam..
my drewniane lozeczko mamy po kuzynkach Marcelka i one mialy tylko gabke jako materacyk. Marcelek tez spal tylko na tym i nie zamierzam kupowac dla mlodej innego materacyka. Wszystkie dzieci zyja i maja sie dobrze bez zadnych krzywizn itp rzeczy wiec uwazam ze starczy co mam. :sorry2:

Ale kupiliśmy już ciuszki na 6-9m-cy. A co , jak taki duży ma się urodzić;)))
A tak poważnie, to myślicie, że nie wciśnie się w 56 tylko od razu 62??
tez tak myślę.larvunia ja miałam tak samo,Antek miał 56 cm,ale zaledwie na tydzień te ubranka starczyły,także nie ma co się w nie pakować.
aestima moim zdaniem inwestuj od 62 cm;-)

reklama
a ja wczoraj jeszcze dokupiłam na all poduszkę - klin dla młodego; broniłam się przed tym przy Nince, ale później w praktyce wnerwiało mnie to podkładanie zwiniętych ręczników czy tetrówek pod materac, bo wciąż mi się wydawało, ze coś nie tak tam układam; zobaczymy jak się klinek sprawi!
no i okrycia kąpielowe (przy okazji te Ninkowe powymieniam), wreszcie dla siebie podkłady Matopat i chyba dobiore jeszcze w ramach jednego kosztu przesyłki mydło biały jeleń do prania, bo słyszałam dobre opinie, a nie próbowałam dotąd;
i tak się mają moje postanowienia co do niekupowania niczego więcej dla dzidzi do rzeczywistości (na szczęście widzę, że nie ja jedna na to cierpię);-)

Do góry