reklama
Aestima
Fanka BB :)
Gosia, Ty jesteś niesamowita, poszłaś jeszcze do akpola?? ja wróciłam od razu do domu (jeszcze tylko warzywka po drodze kupiłam) i byłam ledwo żywa. Strasznie szybko się ostatnio męczę:/
My z tej euforii powizytowej zapomnieliśmy o zakazie kupowania ciuszków i znów obkupiliśmy Mieszka
My z tej euforii powizytowej zapomnieliśmy o zakazie kupowania ciuszków i znów obkupiliśmy Mieszka
my z tej euforii powizytowej zapomnieliśmy o zakazie kupowania ciuszków i znów obkupiliśmy mieszka
:-d:-d:-d
Maniaki zakupowe :-)
traschka
Mama Marysi
no ja mam takie obawy jeśli chodzi o Marysię więc u Mieszka to też realne. Dzieci mojej siostry ważyły 4100 i 4300, miały 60 i 61cm więc o 56 mogła od razu zapomnieć
moze juz pisalam...
moj urodzil sie 57 dlugi przy 3880 wadze
ciuszki na 56 mialam doslownie chyba 2 sztuki i w tym wyszlismy ze szpitala ale juz widac bylo ze wiecej nie zalozy i tak bylo.
ciekawe jaka bedzie coreczka niechce kolosa rodzic, ale jak pomysle ze ma byc kruszynka to sie boje i juz sama nie wiem
moj urodzil sie 57 dlugi przy 3880 wadze
ciuszki na 56 mialam doslownie chyba 2 sztuki i w tym wyszlismy ze szpitala ale juz widac bylo ze wiecej nie zalozy i tak bylo.
ciekawe jaka bedzie coreczka niechce kolosa rodzic, ale jak pomysle ze ma byc kruszynka to sie boje i juz sama nie wiem
my drewniane lozeczko mamy po kuzynkach Marcelka i one mialy tylko gabke jako materacyk. Marcelek tez spal tylko na tym i nie zamierzam kupowac dla mlodej innego materacyka. Wszystkie dzieci zyja i maja sie dobrze bez zadnych krzywizn itp rzeczy wiec uwazam ze starczy co mam.Ogladałam lóżeczka i spodobalo mi sie to ŁÓŻECZKO KOŁYSKA BIEGUNY 2w1 MATERAC POŚCIEL 14 el (1504738893) - Aukcje internetowe Allegro
Tylko materacyk nie taki jak bym chciala,
A co do niedrapek to nigdy nie uzywalam..
justynka1
Mamusia Antoniusia
tez tak myślę.larvunia ja miałam tak samo,Antek miał 56 cm,ale zaledwie na tydzień te ubranka starczyły,także nie ma co się w nie pakować.Ale kupiliśmy już ciuszki na 6-9m-cy. A co , jak taki duży ma się urodzić))
A tak poważnie, to myślicie, że nie wciśnie się w 56 tylko od razu 62??
aestima moim zdaniem inwestuj od 62 cm;-)
reklama
andariel
mama super dwójki :]
a ja wczoraj jeszcze dokupiłam na all poduszkę - klin dla młodego; broniłam się przed tym przy Nince, ale później w praktyce wnerwiało mnie to podkładanie zwiniętych ręczników czy tetrówek pod materac, bo wciąż mi się wydawało, ze coś nie tak tam układam; zobaczymy jak się klinek sprawi!
no i okrycia kąpielowe (przy okazji te Ninkowe powymieniam), wreszcie dla siebie podkłady Matopat i chyba dobiore jeszcze w ramach jednego kosztu przesyłki mydło biały jeleń do prania, bo słyszałam dobre opinie, a nie próbowałam dotąd;
i tak się mają moje postanowienia co do niekupowania niczego więcej dla dzidzi do rzeczywistości (na szczęście widzę, że nie ja jedna na to cierpię);-)
no i okrycia kąpielowe (przy okazji te Ninkowe powymieniam), wreszcie dla siebie podkłady Matopat i chyba dobiore jeszcze w ramach jednego kosztu przesyłki mydło biały jeleń do prania, bo słyszałam dobre opinie, a nie próbowałam dotąd;
i tak się mają moje postanowienia co do niekupowania niczego więcej dla dzidzi do rzeczywistości (na szczęście widzę, że nie ja jedna na to cierpię);-)
Podziel się: