reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kiedy na zakupy ;)

zebrra wózeczek śliczny!!Trzymam kciuki abyś szybko sfinalizowała transakcję i oby sprzedającemu nic głupiego do głowy nie strzeliło...&&&A ciuszki piękne!!!!Co do biustonoszy to bardzo mi się podobają takie.Zdradzisz gdzie je kupiłaś??

andariel ja zawsze z kolei o córce marzyłam i nie potrafię sobie odmówić różowych czy fioletowych ciuszków właśnie gdyby ktoś miał moją córeczkę z synkiem mylić...;-) Tak czy siak nie tylko kupuję róże ale dodatek jakiś różowy zawsze jest:p

forever co do przewijaka i pokrowców frotte to w ikei nabyłam 2 szt za 19,99.Bardzo fajne gatunkowo.

reklama
Katamisz dziękuję :)

Staniki do karmienia wylicytowałam u tego sprzedającego
Przedmioty użytkownika - Aukcje internetowe Allegro ale są jeszcze u tego Przedmioty użytkownika - Aukcje internetowe Allegro i tego Przedmioty użytkownika - Aukcje internetowe Allegro
U mnie łącznie z przesyłką wyszło 24zł, więc żadne pieniądze.. No, ale zobaczymy jaka jakość... One są bez fiszbin, więc kupowałam z myślą o nocy, bo nie wyobrażam sobie spać w fiszbinowym...

Acha, u wszystkich tych sprzedających robiłam zakupy i nigdy nie miałam żadnych problemów...

Zebrra wózek wygląda super, duże i skrętne koła, rewelacja! I cena świetna, bardzo się cieszę, że udało ci się znaleźć taki jak chciałaś.
Śliczne te ciuszki i biustunosze śliczne! Ciekawe czy znadję taki w rozmiarze dla mnie... z reguły nie ma wielkiego wyboru:(

Ja też nie przepadam za różem jak takim, ale róż ma różne odcienie. DLa mnie nie do przejścia jest taki intensywny, ale taki jakby lekko brudny bardzo mi się podoba dla małej dziewczynki. I bardzo lubię połączenie takiego różu z brązem. Ogólnie u małych dziewczynek różowy mi nie przeszkadza.

Zebrra noszę 80G.
Starsznie drogie te Maclareny, ale cena sklepowa 4800 za parasolkę?? To już totalne przegięcie! Zebrra ty jesteś fanką tych wózków więc może mnie oświecisz co w nich jest takiego wyjątkowego?:))

Zebrra noszę 80G.
Starsznie drogie te Maclareny, ale cena sklepowa 4800 za parasolkę?? To już totalne przegięcie! Zebrra ty jesteś fanką tych wózków więc może mnie oświecisz co w nich jest takiego wyjątkowego?:))
Nie, nie one tyle nie kosztują, pokazałam ten wózio, bo on jest zrobiony ze skóry!!! "Normalne" kosztują mniej więcej do 1200...

Na miseczkę G moze być kiepsko...

Zebrra wózek ze skóry pewnie jest tak samo wygodny jak skórzana kanapa, która pięknie wygląda ale jest zimna albo gorąca w zależności od pogody i do tego pierdzi przy każdym ruchu:)))

No niestety to moje G to takie dość duże G...

Hahha dokładnie... To tak jak skórzana tapicerka w aucie... W lato się przykleisz i płyniesz, a w zimie zimno w tyłek...

Musisz polować na okazje w takim razie z tym stanikiem... Możesz w ogóle kupić na all, czy musisz mierzyć?

reklama
katamisz ja również zawsze marzyłam o córeczce - pierwsza miała być właśnie córcia, modliłam się o to:-) i macie rację - róż różowi nie równy i do dziewczynek pasuje; ale mi i tak się odwidziło dopiero po ponad roku:-D
zebrra - udane zakupy, gratuluję wózeczka! też mi się bebecary podobają, ale niestety waga nie na schodki w moim bloku...

Do góry