Madzioolka
Moja Maja 09.06.2011
Dokładnie tak, stąd rozbieżnościMadziolka, bo Twój kuba II jest chyba z innej firmy.
My właśnie zamówiliśmy łóżeczko+ materacyk, to które wczoraj wklejałam.Dziewczynki nie wiem czy zamawiałyście już łóżeczka drewniane na allegro itp.? Ja od dwóch osób już słyszałam, że mieli coś tam połamane. Zauważyłam, ze często sprzedawcy piszą, że jedyną podstawą do reklamacji jest protokół spisany przez kuriera...no ale juz to widzę jak kurier siedzi ze mną pół godziny i ogląda każdy element :/ A ceny na necie są faktycznie niższe niż w sklepach.
Sprzedawca odpisał że kolor jest kryjący biały więc super, już opłacone i zlecenie w trakcie realizacji
Ja też żyłam w takim przekonaniu, choć położna twierdzi że bardzo często jest tak że dziecko ma zmieniane ubranko dopiero wieczorem przy kąpieli, ale nie przemawia to do mnie... może jedno dziecko na sto albo więcej będzie takie złote i się nie zasika... jestem realistką i nie liczę na takiego fartaZ tego co słyszałam przebieranie dziecka 4 razy dziennie od stóp do głów - tylko 4 razy ;-) - nie należy do rzadkości.
Ja jeszcze co prawda nie kupiłam, ale w planach mam 10 białych, 5 kolorowych tetrowych i też ok 5 flanelowych kolorowych, tyle powinno wystarczyć.Ile macie zwykłych tetrowych pieluszek. Bo ja mam narazie tylko 10 i nie wiem czy jeszcze nie dokupić.
Katamisz do mnie turystyczne nie przemawiają jako łóżeczko na co dzień, na wyjazd owszem. Jednak wolę żeby dziecię mogło oglądać świat z każdej perspektywy a nie tylko sufitByłam wczoraj oglądać łóżeczko to z allegro ŁÓŻECZKO BABY BOO 20 WZORÓW WROCŁAW (1501959588) - Aukcje internetowe Allegro
Niby wszystko ok ale nie powaliło mnie...Do tego wszystkiego mój mąż uparł się ,żebyśmy zamiast drewnianego kupili turystyczne o takie ŁÓŻECZKO KOJEC CARETERO GRANDE 6 KOL 24GW WROCŁAW (1516172951) - Aukcje internetowe Allegro u tego samego allegrowicza (czyli z tego samego sklepu gdzie wczoraj byliśmy) co Wy na ten temat uważacie??
Kurcze sama już zgłupiałam...
W kwestii czapeczek to zerknęłam w moja listę ubranek - mam 9 sztuk, są różne - i z troczkami i bez, cieńsze i grubsze, na razie nie będę dokupować, jak będę robić pranie to przejrzę je jeszcze pod kątem przydatności na okres lato-wczesna jesień i ewentualnie wtedy uzupełnią kolekcję