reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kiedy na zakupy ;)

Misialina jak chcesz to mogę ci wysłać na e-maila zdjęcie z mojego wesela były na nim 2 ciężarówki i miały ładne sukienki, nie chce ich wstawiać na ogólnym bo nie wiem czy by sobie tego życzyły. Choć ta druga mi sie zdecydowanie bardziej podoba :biggrin2:

Agabre żona mojego kuzyna ma Roan marita wozi dopiero 3 m-ce i jest zadowolona ale ponoć te kosze z czasem skrzypią

reklama
Kati dzieki ale chyba nie ma sensu...jeszcze mi się spodobają a napewno nie kupię takich samych bo ciężko z tym by było...chociaż prześlij...na PW podam Ci maila

A ja dziś zahaczyłam o lumpek i kupiłam cos dla siebie:) Dwie bluzeczki, niby nie ciążowe ale łądnie leżą i sweterek. Też nie ciążowy ale zapinany na trzy guziki na biuście i wiżany pod biustem delikatnym sznureczkiem, dół ładnie ukłąda się na brzuszku. Bardzo się cieszę, bo naprawdę mam marnie z ubraniami!

aneczka
ja nie ufam żadnym fotelikom z serii 3w1, takim które produkuje firma wózkowa. Stawiam na fotelik który dobrze wypada w testach bezpieczeństwa. A te wózkowe, zwłaszcza mniej znane, w ogóle nie są w takich zestawieniach uwzględniane. My duzo jeździmy autem i dla mnie to ważna sprawa. ALe wiesz... przecież ludzie kupują takie foteliki jak pokazałaś i jest wszytko ok. To po prostu taki mój schiz, nie musisz brać tego pod uwagę:))

Evka tako warrior jest super, testowałam w sklepie i zastanawiałam się nad nim. Dla mnie jednak za ciężki do wnoszenia na 3 piętro w kamienicy. Gdyby nie to, chyba bym go kupiła.

Zebrra gratuluję 7777 posta hehe :))

katamisz łóżeczko fajne, choć jak dla mnie za wysokie te boki, ja wolę mieś w wysokości reszty łóżęczka ale to zależy od ustawienia łóżeczka w pokoju. A który wzór wybierasz?

Traschka masz rację...to drugi ich minus...waga. ja mam windę :) Ale są podobne wózeczki też polskiej firmy Emjot...przejrzyj sobie - lzejsze,a podobne do tako
Ja jakoś jestem za tradycyjnym łóżeczkiem, drewnianym ze szczebelkami...Maluch może się gramolić po szczebelkach, wstawać, łapać za szczeble...a w turystycznym nie ma takiej możliwości. Choć fakt, ze turystyczne są piękne :)

Misialina bardzo ładne sukienki, jednak ta druga wydaje sie być bardziej praktyczna bo brzuszek ciągle rośnie :) Też mam wesele w kwietniu i muszę się pojawić choćby na ślubie i mam kłopot ze znalezieniem czegoś sensownego w rozsądnej cenie i żeby przy tym nie wyglądać jak worek kartofli ;-) Czy te sukieneczki które zamieściłaś są z allegro?

Traschka gratuluję zakupów ubraniowych:) oj ja też zaczynam mieć problem z ubraniami....

Misialina zdjecia wysłałam zobacz sobie
P1020714.JPG
:-)

Traschka wstaw zdjęcia tych ciuchów oczywiście na tobie :biggrin2::biggrin2::biggrin2:

Luksja jak idziesz tylko na ślub to wystarczy ci ładny płaszczyk:)

Evka ja już kupiłam x-landera więc temat wózków uważam dla siebie za zamknięty:) Ja też zdecydowanie wolę łóżeczka drewniane. Turystyczne mi się nie podobają w ogóle (choć akurat to brązowe jest całkiem ładne), ale wydają mi się takie jakieś... tandetne. Przydają się jeśli rzeczywiście się wyjeżdża i chce się brać łóżeczko ze sobą, ale do domu bym takiego nie wybrała.

kati ja wciąż nie mam baterii w aparacie. Mój M. kupi może za dwa lata jak mu będę codziennie przypominać:)

reklama
Cześć zeberko.Jaki numer 7777 super!! Dobrze ,że nie 666 :p
hehehe wolałabym 666 ;)

A widzisz Zebrra, nie wiedziałam. Czyli trzeba pytać o atesty czy o co jak sie kupuje fotelik?
Przede wszystkim przejrzałabym na Twoim miejscu testy i fotelik wybrała odrębnie od wózka. Jesli zależy Ci np na tym, zeby foteli wpinać w stelaż wózka, to wtedy trzeba niestety wybrac wózek pod fotelik...

Zebrra gratuluję 7777 posta hehe :))
Dziękuję :)

Traschka, gratuluję zakupów - tych dla siebie! Ja nie pamiętam kiedy sobie coś kupiłam... A nie! Kupiłam sobie gatki jakieś 2 tygodnie temu ;)

Do góry