reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kiedy na zakupy ;)

reklama
w tym moim wózku przede wszystkim gondolka jest duża i wygodna, ale nie polecam komuś, kto mieszka w bloku, bo to bardzo ciężki wózek. Siostra z parteru miała problem go znieść. U nas będzie stał pewnie w holu, tylko 3 schodki i jesteśmy na podwórku. Dodatkową zaletą są duże koła. Jak zasypie podwórko śniegiem, takim z małymi kółeczkami nie da się jeździć, widziałam jak się mamy na peronie męczyły. A żeby maluchowi ciepło było do spacerówki jest dokładany śpiworek :D więc jak już Hanula podrośnie swobodnie będę mogła ja zabierać na spacerki :)

Zgadzam się z agabre.
Wózeczki są super.Przede wszystkim bardzo solidnie wykonane, duże pompowane koła i ogólnie fajna duża gondola ale ciężkie jak cholewka!!!!!!!!Moja koleżanka w bloku miała taki wózek ale mamy windę, nie wiem jak sobie radziła jak winda czasem nawaliła...

Evka nie chodzi o wpinanie w stelaż, tylko o testy bezpieczeństwa, te foteliki nawet nie są w nich brane pod uwagę...

Agabre, ja też muszę mieć duże pompowane koła i gondolę o długości minimum 80cm wewnątrz, ale do tego koła muszą być skrętne, nie potrafię jeździć bez skrętnych kół...
A jeśli skrętne to albo cała oś przednia albo trójkołowiec, bo dwa oddzielne skrętne z przodu mi się nie sprawdzają..

EDIT: to chyba mój szczęśliwy post nr 7777!!! :)

Ostatnia edycja:
Evka nie chodzi o wpinanie w stelaż, tylko o testy bezpieczeństwa, te foteliki nawet nie są w nich brane pod uwagę...

Agabre, ja też muszę mieć duże pompowane koła i gondolę o długości minimum 80cm wewnątrz, ale do tego koła muszą być skrętne, nie potrafię jeździć bez skrętnych kół...
A jeśli skrętne to albo cała oś przednia albo trójkołowiec, bo dwa oddzielne skrętne z przodu mi się nie sprawdzają..

EDIT: to chyba mój szczęśliwy post nr 7777!!! :)

Cześć zeberko.Jaki numer 7777 super!! Dobrze ,że nie 666 :p

no fajne, fajne, ale nie mam zdania na temat drewnianych, bo upodobałam sobie turystyczne
playpen_panda_toffee2_500_3.jpg

reklama
Katamisz, nie miałam okazji takiego łóżeczka dotykać, ale jest śliczne :D może jeszcze zmienię decyzję co do zamówienia ;)

Do góry