reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kiedy na zakupy ;)

reklama
Misialina mi też ta druga się ogromnie podoba! Pierwsza też super ale taką obcisła to ja bym wolała zmierzyć, ona powinna idealnie leżeć a ta druga się dopasuje.

A wracajac do biustonoszy, przymierzam sie do zakupu. Przy Meli mialam takie fajne ale dostałam od koleżanki mamy z Niemiec i nie pamietam firmy (mama zmarła, wiec kontaktu z ta pani nie mam).
Ostatnio w sklepie-hurtowni z artykułami dla maluchów i nie tylko widziałam takie białe Campola, któraś z was o nich cos wie, prosze o rade.

Ostatnia edycja:
aneczka ten wózeczek który pokazałaś wygląda całkiem fajnie, choć mnie nie przekonuje fotelik który jest dołączony. Bałabym się przewozić w nim maleństwo, ale ja mam fioła na punkcie bezpieczeństwa w samochodzie. Ostatnio chyba Doris wklejała fajny link do podobnego wózeczka. U nas panuje fanklub x-landerów:) Ale on jest droższy niestety. Fajny jest też Tako Warrior lub Jumper X. To tyle, co ja mogę polecić i co widziałam na żywo. Warto pooglądać w sklepie to co zamierzasz kupić, bo wierz mi - wiele rzeczy zobaczysz dopiero na żywo. A ważne jest to jak wózeczek się prowadzi, jak się nim wjeżdża na krawężnik, jak bardzo jest ciężki itp.

Wprawdzie wózek został mi obiecany w prezencie, ale nie chciałabym osoby kupującej narażać na zbyt wielkie koszty, gdybym sama miała kupić, na pewno kupiłabym używany, ale masz rację, nie ma to jak dotknąć :) też słyszałam o x-landerach wiele dobrego no ale muszę wybadać w jakiej kwocie mam się zmieścić :)

ja tez dostaję wózek firmy ROAN, sporo dobrych rzeczy słyszałam na ich temat a wózio naprawdę solidny :) o taki będzie :) z wymienianą gondolką na spacerówkę

r,id,d140NTA7aF40NTA7dV5odHRwOi8vaS53cC5wbC9hL2kvemFrdXB5My9ycW0vODYyMi8xODVkM2FjMmJlNDVlZjkxOTA.jpg

Oooo wózki się pojawiły :) My w ostatnia sobotę robiliśmy rozeznanie w wózkach łózeczkach itp. Postawiliśmy an polską firmę Tako, model warrior. Znajoma ma i bardzo chwali. Zobaczymy...podobno jedyny minus to fakt, ze nie ma mozliwosci przełozenia rączki wózka-trzeba przepinać całą gondolkę. Ale cena chyba przystępna: ok 1400 zł za 3 w 1.

http://www.tako.net.pl/index.php?action=showitem&id=351

Ostatnia edycja:
reklama
aneczka ten wózeczek który pokazałaś wygląda całkiem fajnie, choć mnie nie przekonuje fotelik który jest dołączony. Bałabym się przewozić w nim maleństwo, ale ja mam fioła na punkcie bezpieczeństwa w samochodzie.
czemu uważasz że ten fotelik mało bezpieczny??

a na te firmy roan też patrzyłam, wyglądają bardzo klasycznie i chyba to mi się w nich podoba

Do góry