traschka
Mama Marysi
Evka na pierwszy rok to raczej bez żadnej poduchy, chyba że ten klin do podłożenia pod główkę. Ja na początku będę używać śpiworków a nie kołdry. Nie wiem kiedy się przestawię, zobaczymy czy mała w ogóle polubi śpiworki.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja też kupiłam ciuszki dla siebie ostatnio, chyba po paru miesiącach przerwy...A ja dziś zahaczyłam o lumpek i kupiłam cos dla siebie Dwie bluzeczki, niby nie ciążowe ale łądnie leżą i sweterek. Też nie ciążowy ale zapinany na trzy guziki na biuście i wiżany pod biustem delikatnym sznureczkiem, dół ładnie ukłąda się na brzuszku. Bardzo się cieszę, bo naprawdę mam marnie z ubraniami!
Ja sobie zamówiłam ostatnio takie ciążowe, pod brzuszek z Canpola ale wybrałam zły rozmiar i są wielgachne... już mi się nie chciało odsyłać bo się nie opłaca, będzie czym kurze wycierać z mebliTraschka, gratuluję zakupów - tych dla siebie! Ja nie pamiętam kiedy sobie coś kupiłam... A nie! Kupiłam sobie gatki jakieś 2 tygodnie temu [/COLOR][/I]
Evka na pierwszy rok to raczej bez żadnej poduchy, chyba że ten klin do podłożenia pod główkę. Ja na początku będę używać śpiworków a nie kołdry. Nie wiem kiedy się przestawię, zobaczymy czy mała w ogóle polubi śpiworki.
Traschka, gratuluję zakupów - tych dla siebie! Ja nie pamiętam kiedy sobie coś kupiłam... A nie! Kupiłam sobie gatki jakieś 2 tygodnie temu
A jaką kołderke i poduchę kupujecie? Bo rozrzut cen też jest spory?
A poduszkę klin trzeba mieć?
Aestima pytasz o tą koszulę UROCZE KOSZULE CIĄŻOWE ROZMIAR 'S' (Od S do XXL) (1495766977) - Aukcje internetowe Allegro ? Zamówiłam kolor fioletowy, kolorek jest w rzeczywistości ciut intensywniejszy bo zdjęcia na aukcji są takie jakby robione w cieniu...Madziolka, a ta koszula ładnie się układa?? Jak kolor zamówiłaś?
Co do materaca, mój też ma wszystkie te poduszeczki z gryką i moim zdaniem będzie dobry- nie za twardy, nie za miękki. Trzeba tylko pamiętać, ze do 6 m-ca życia dziecko śpi na kokosie