reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kiedy na zakupy ;)

reklama
poskładałam ubranka dla maluszków (na razie sa po pierwszym praniu i wrzucam je do szafy) i stwierdzam, ze jednak przesadzilam z ich iloscią, to są rozm. 56 i 62. No jakos nie moglam sie powstrzymac jak widzialam cos fajnego, ateraz zrobila sie z tego ogromna ilosc

dagamit, ja też zaopatrzyłam się w dwie takie koszulki, ale już musiałam sobie wszyć owe zatrzaski, bo widocznie moje piersi są zbyt duże do tej koszuli, czy się rozciąga nie wiem, bo w domu nie potrzebuje jej nosić, kupiłam na wszelki wypadek wcześniej gdybym musiała wylądować w szpitalu (odpukać - puk puk - w niemalowane :) ale krój bardzo fajny, no i rozwiązanie też, te rozpinane jakoś mi się nie widzą

temat podobny acz nieco inny, czy uważanie że taka sukienka jest odpowiednia na obronę pracy magisterskiej, do tego biała marynarka (raczej rozpięta, bo czuję że cycki to już mi się nie zmieszczą :)
czarny.jpg

Ostatnia edycja:
hehe ja mam ciuszkow na tony :) ale spoko zuzyją sie a jak nie to łatwiej wyrzucić niz wyprać ehe ;)

dzieki zołza za linka do Allegro ;)

Aneczka jak dla mnie na obronę jak najbardziej, bardzo ładna sukienka. Pomysl w co się ubierają inni, bo na niektórych iczelniach panuje wciąż tradycja białej bluzki niestety...

reklama
Cieszę się, że się Wam podoba, sukienka niezbyt droga, nie chcę wydawać zbyt dużo kasy, a i sama sukienka jest tak uszyta, że może i po ciąży ją jeszcze kiedyś ubiorę, mam nadzieję, że zrobię wrażenie na profesorach i nie będą mnie zbyt męczyć pytaniami ;p

Do góry