reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kiedy na zakupy ;)

mrsmoon- kochana, ja "naprawiłam " swoją szufladę. Wzięłam białą farbę akrylową i dodałam ciut brązowego barwnika (powstał jaśniuteńki beż- prawie biały w sumie) i pomalowałam. Wyszedł mi idealny kolor jak reszta łóżeczka!:) wygląda świetnie.

Kochane, poradźcie w sprawie koszul
Koszula koszulka nocna ciążowa do karmienia S = M (1512535305) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
czy te są ok?? chodzi mi o lawendę i wzór muzzy. Cycki nie powinny z niej wypadać i być widoczne, prawda??

reklama
Zamówcie kuriera :) ja tydzień temu wytrzymałam 500 km w pociągu ale nie mieliśmy jak zapakować wózka i nosidełka, więc mama przesyła kurierem wszystko razem :) Tylko my musimy wszystko załatwić, bo ona nie zna się na tych firmach, usługach, nigdy z tego nie korzystała :)

O, fajny pomysł :-) Dzięki za niego - pogadam o tym z mężem :-)

Aestima - ładne te koszulki i wygladają że nie będą "wypadać cycki". Ja kupiłam taką kopertową w realu i niestety wypadają dlatego przerzuciłam się na kupowanie takich zapinanych na guziki.

mrsmoon- kochana, ja "naprawiłam " swoją szufladę. Wzięłam białą farbę akrylową i dodałam ciut brązowego barwnika (powstał jaśniuteńki beż- prawie biały w sumie) i pomalowałam. Wyszedł mi idealny kolor jak reszta łóżeczka!:) wygląda świetnie.

Kochane, poradźcie w sprawie koszul
Koszula koszulka nocna ciążowa do karmienia S = M (1512535305) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
czy te są ok?? chodzi mi o lawendę i wzór muzzy. Cycki nie powinny z niej wypadać i być widoczne, prawda??

Pochwal się szufladą i łóżeczkiem już poprawionym!!
A koszulka, no ja mam tą MUZZY i wygląda na konkretną...poza tym nie zamierzam chodzić z gołymi cyckami pod nia, wiec nie martwię się zbytnio o to...

Aestima - ładne te koszulki i wygladają że nie będą "wypadać cycki". Ja kupiłam taką kopertową w realu i niestety wypadają dlatego przerzuciłam się na kupowanie takich zapinanych na guziki.

Ja mam dwie na guziczki i jedną kopertówkę z reala - ale ja mam małe cycochy, a poza tym przecież będę cały czas w staniku, więc mi nie "wypadną" ;-)

Aestima wydaje mi sie, ze ta druga ktora wstawilas nie bardzo. Ma głeboki dekold, a po praniu moze sie jeszcze troche rozciągnąć. Wiadomo, ze nie beziesz pod nią gonic z gołymi cycami, alejak sie połozysz na boku to moze ci wszystko wyjsc, a ja jednak niekoniecznie chcialbym, zeby pierwsze co sie bedzie rzucac w oczy to moje cyce:-D. Tamte dwie pozostałe wydaja sie ok., jednak chyba najbezpieczniejsze na guziczki, choc ta z tym rozwiązaniem "dyskretnym" tez fajna

Aestima z takich kopertówek to cyce wypadają chyba zawsze... ale możesz sobie przed porodem wszyć na środku mały zatrzask, taki jak w ubrankach dziecięcych, wtedy powinno się dobrze trzymać.

reklama
Do góry