reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kiedy na zakupy ;)

Aestima dekolt w tych zakładanych koszulach lubi się rozjeżdżać i wydaje mi się że najbezpieczniejsze są te guziczkowe :)

Dagamit, któraś z dziewczyn pisała (niestety nie pamiętam która), że kupiła tą koszulę i nie jest zadowolona bo potwornie się rozciągnęła. Też o niej myślałam...

Ostatnia edycja:
reklama
Aestima z takich kopertówek to cyce wypadają chyba zawsze... ale możesz sobie przed porodem wszyć na środku mały zatrzask, taki jak w ubrankach dziecięcych, wtedy powinno się dobrze trzymać.

świetny pomysł z tym zatrzaskiem! :-D

Aestima a propos koszul, zerknij sobie na tę aukcję - ja kupiłam różowo-szarą w połowie ciąży, używam stale, jestem baaaaaardzo zadowolona - koszulka jest śliczna, miła w noszeniu no i to rozwiązanie na pierś do karmienia genialne!! Z tego co widzę te koszulki sprzedają się rewelacyjnie non stop. W każdym razie ja polecam, bo osobiście sprawdziłam :biggrin2:
Koszulka nocna ciążowa oraz do karmienia S/M (1520425184) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy

widziałam te koszulki - fajne rozwiązanie - tylko że ja już mam 3 i nie potrzeba mi więcej ;-)

Aestima tą koszulkę z wzorem Muzzy i lawendą mogę śmiało polecić, mam taką samą i nic nie wypada :) nie polecam tego ostatniego wzoru z tej samej aukcji - z tym podwójnym dekoltem - rozwleka się i wszystko jest na wierzchu... dosłownie...
Ta na guziczki bardzo ładna, chyba sama sobie ją zamówię bo też szukam guziczkowej :)

dagamit a mi się właśnie rozciągnęła koszmarnie....
No co Ty! Masz tę samą koszulkę? Niemożliwe! Ja używam jej niemal non stop od kilku miesięcy, prałam już wielokrotnie i nic się z nią nie dzieje! A piersi mam 75 E/F więc ma co wypychać :-D
Luksja - nie wiem, czy na pewno mówimy o tych samych aukcjach - mnie się nic nie rozciągnęło.

Ostatnia edycja:
Dagamit, ta co Ty polecasz miałam już dawno upolowaną , ale właśnie ktoś pisał , że się rozciaga- ale jak tak polecasz, to chyba kupię...

No co Ty! Masz tę samą koszulkę? Niemożliwe! Ja używam jej niemal non stop od kilku miesięcy, prałam już wielokrotnie i nic się z nią nie dzieje! A piersi mam 75 E/F więc ma co wypychać :-D
Moja rozwlekła się po tygodniu... a ja mam 75B i wszystko na wierzchu... muszę to pozaszywać na stałe i będę mieś jako zwykłą koszulę ciążową ale już nie do karmienia.

Dagamit, ta co Ty polecasz miałam już dawno upolowaną , ale właśnie ktoś pisał , że się rozciaga- ale jak tak polecasz, to chyba kupię...
To pewnie byłam ja :)

Ostatnia edycja:

Nie wiem jak u innych, ale u mnie się sprawdziła - po wielu praniach nic a nic się nie rozciągnęło. Piorę normalnie, w pralce z jasnymi rzeczami w 70-80 st., dodaję płynu do płukania - wszystko trzyma się jak należy.
Zrobisz, jak uważasz, w każdym razie ja polecam, bo mnie się bardzo podoba - szczególnie fason (nie jest jak worek) i rozwiązanie na pierś do karmienia.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry