reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kiedy na zakupy ;)

ja też nosiłam zawsze podtrzymujęce z fiszbinami i nie będę teraz tego zmieniać, do karmienia też można takie kupić albo nosić zwykłe i po prostu odpinać ramiączko

reklama
agabre - ja tez planuje kupić pampersy ale nie wiem czy te premium care sa lepsze od tych zwykłych zółtych
Widze, ze tu wiekszość kupuje x landery, ja go też chchiałam ale obejrzalam w sklepie i jakość mam watpliwosci:
1. gondola bez regulacji oparcia
2. w spacerówce buda i barierka szczepione razem
3. dziwna (jak dla mnie) regulacja podmóżka
4. barierka w spacerówce nie można jej unieruchomic na danej wysokosci
Może szczesliwe posiadaczki jakos mnie przekonaja . . . bo wozka jeszcze nie kupiłam w sklepie w Bydgoszczy na wybrany kolor x landera czeka sie max do 14 dni wiec wole to zrobic w czerwcu - po co mam tracic czas na gwarancji.
mgordon nikt na siłę nie będzie Cię przekonywać, sama musisz wybrać wózek, który będzie spełniał Twoje wymagania - bo każda z nas ma pewnie inne
ja np nie potrzebuję regulowanego oparcia w gondoli, bo jak mała zacznie siadać, to ją do spacerówki przełożę, a malucha najlepiej na płasko wozić
pkt 2 i 3 - nie bardzo rozumiem o co chodzi???
pkt 4 - a na jakiej wysokości chciałabyś unieruchomić barierkę???ona musi być w poziomie żeby dobrze zabezpieczała dziecko. Dasz niżej albo wyżej to dziecko przecież moze wypaść...

i nie słuchaj tych głupot o dostępności kolorów - mój miał być pod koniec lutego, później na pocz. marca a teraz niby mają mieć dostawę na koniec marca, jakbym szybko nie kupiła tego, który się pojawił w innym sklepie na allegro to dalej bym czekała niewiadomo ile...i nie dotyczy to tylko X-landerów, ale np też Mutsy. Poza tym w sklepach nie bardzo mają wpływ na to jakie kolory dostaną, dystrybutor wysyła to co jest, chyba że sklep ma jakiś układ z dystrybutorem...jak wszędzie układy...

edit:dagamit witaj w mafii wózkowej - sekcja X-lander:-D

Jaki tu dziś ruch! Ja tez oglądam biustonosze i chyba zamówię takie, co myslicie?
MAMA DALAJA biustonosz do karmienia 3 KOLORY 80G (1494494779) - Aukcje internetowe Allegro

Dagamit wózeczek cudny, mój ulubiony kolor x-landera:))

Doris haha, świetne te zdjęcia murzynek:)) Ja też uważam, że trzeba zainwestować w dobry biustonosz z fiszbinami, choć nie wyobrażam sobie w takim spać. Muszę więc poszukac jakiś tańszych na noc. A to, że musi dobrze trzymać to dla mnie oczywista oczywistość, inaczej mój biust sięgałby pępka:)

mgordon dla mnie x-lander nie jest ideałem, ale po obejrzeniu baaardzo wielu wózków stwierdzam, że ten spełnia najwięcej moich oczekiwań za w miarę rozsądną cenę. Polecam zamówienie w internecie, oszczędzisz kilkaset złotych!

forever biustonosze bez fiszbin to tylko dla szczęśliwych posiadaczek mniejszych biustów:)

Kurcze jak sobie pomyślę każda z nas ma jakiś problem z tym biustem...u mnie z kolei zbyt mała miseczka :zawstydzona/y: Życie byłoby łatwiejsze jakbyśmy wszystkie miały takie same biusty co?? Jakby każda kobieta miała jeden i ten sam rozmiar-idziesz do sklepu i tylko kolor i fason wybierasz!!hehe To se powiedziałam!!

reklama
Do góry