reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kiedy na zakupy ;)

ja też nosiłam zawsze podtrzymujęce z fiszbinami i nie będę teraz tego zmieniać, do karmienia też można takie kupić albo nosić zwykłe i po prostu odpinać ramiączko

reklama
agabre - ja tez planuje kupić pampersy ale nie wiem czy te premium care sa lepsze od tych zwykłych zółtych
Widze, ze tu wiekszość kupuje x landery, ja go też chchiałam ale obejrzalam w sklepie i jakość mam watpliwosci:
1. gondola bez regulacji oparcia
2. w spacerówce buda i barierka szczepione razem
3. dziwna (jak dla mnie) regulacja podmóżka
4. barierka w spacerówce nie można jej unieruchomic na danej wysokosci
Może szczesliwe posiadaczki jakos mnie przekonaja . . . bo wozka jeszcze nie kupiłam w sklepie w Bydgoszczy na wybrany kolor x landera czeka sie max do 14 dni wiec wole to zrobic w czerwcu - po co mam tracic czas na gwarancji.
mgordon nikt na siłę nie będzie Cię przekonywać, sama musisz wybrać wózek, który będzie spełniał Twoje wymagania - bo każda z nas ma pewnie inne
ja np nie potrzebuję regulowanego oparcia w gondoli, bo jak mała zacznie siadać, to ją do spacerówki przełożę, a malucha najlepiej na płasko wozić
pkt 2 i 3 - nie bardzo rozumiem o co chodzi???
pkt 4 - a na jakiej wysokości chciałabyś unieruchomić barierkę???ona musi być w poziomie żeby dobrze zabezpieczała dziecko. Dasz niżej albo wyżej to dziecko przecież moze wypaść...

i nie słuchaj tych głupot o dostępności kolorów - mój miał być pod koniec lutego, później na pocz. marca a teraz niby mają mieć dostawę na koniec marca, jakbym szybko nie kupiła tego, który się pojawił w innym sklepie na allegro to dalej bym czekała niewiadomo ile...i nie dotyczy to tylko X-landerów, ale np też Mutsy. Poza tym w sklepach nie bardzo mają wpływ na to jakie kolory dostaną, dystrybutor wysyła to co jest, chyba że sklep ma jakiś układ z dystrybutorem...jak wszędzie układy...

edit:dagamit witaj w mafii wózkowej - sekcja X-lander:-D

Jaki tu dziś ruch! Ja tez oglądam biustonosze i chyba zamówię takie, co myslicie?
MAMA DALAJA biustonosz do karmienia 3 KOLORY 80G (1494494779) - Aukcje internetowe Allegro

Dagamit wózeczek cudny, mój ulubiony kolor x-landera:))

Doris haha, świetne te zdjęcia murzynek:)) Ja też uważam, że trzeba zainwestować w dobry biustonosz z fiszbinami, choć nie wyobrażam sobie w takim spać. Muszę więc poszukac jakiś tańszych na noc. A to, że musi dobrze trzymać to dla mnie oczywista oczywistość, inaczej mój biust sięgałby pępka:)

mgordon dla mnie x-lander nie jest ideałem, ale po obejrzeniu baaardzo wielu wózków stwierdzam, że ten spełnia najwięcej moich oczekiwań za w miarę rozsądną cenę. Polecam zamówienie w internecie, oszczędzisz kilkaset złotych!

forever biustonosze bez fiszbin to tylko dla szczęśliwych posiadaczek mniejszych biustów:)

Kurcze jak sobie pomyślę każda z nas ma jakiś problem z tym biustem...u mnie z kolei zbyt mała miseczka :zawstydzona/y: Życie byłoby łatwiejsze jakbyśmy wszystkie miały takie same biusty co?? Jakby każda kobieta miała jeden i ten sam rozmiar-idziesz do sklepu i tylko kolor i fason wybierasz!!hehe To se powiedziałam!!

reklama
Do góry