reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kiedy na zakupy ;)

reklama
Nawet jakby cyce identyczne byly to i tak wygladalyby inaczej na 100-tu i inaczej na 50-cio kilowej kobitce, hehe. Poza tym my sobie lubimy ponazekac, co?

mgordon, Ty jesteś z Bydgoszczy?? Bo ja tak i szukam kompanki na wspólne spacerki:))
O którym sklepie w bdg piszesz, o smyku? Kochana mój x-lander (jungle) w tym sklepie był o 700 zł droższy niż na necie!! Kupiłam oczywiście tego z neta i jestem zadowolona, chociaż wszystko okaże się w czerwcu- jak zaczniemy używać. Niemniej w tej kategorii cenowej jest to dla mnie najlepszy wózek.
A i piszesz o gwarancji- on ma 2 lata, więc nie ma co czekać do ostatniej chwili- za dwa lata i tak pewnie będziemy już w parasolkach wozić Maluchy...

Do mnie właśnie przyszła komoda- wypakowałam deseczki- czekają na M. , złoży po pracy. Kolorystycznie idealnie wpasowła się w łóżeczko- będzie fajny komplecik:))

A przed chwilą zakupiłam jeszcze ochraniacz do łóżeczka o taki Ochraniacz i półeczka firmy Disney (1506477773) - Aukcje internetowe Allegro
Lubię tego starego, klasycznego puchatka;) ALe wymiary ma jakieś chyba dziwne... Co myślicie?

Traschka, ja nie cierpię disneya na ubrankach!! Jedynym wyjatkiem jest właśnie klasyczny, stary puchatek ( ten disneyowski, w czerwonej koszulce jest obrzydliwy).

A z tymi wymiarami to już nie rozumiem ... on jest 126 na 38 cm , więc rozumiem, że 38 to wysokość a ja od materaca do końca łózeczka mam 29 cm (na najwyższym poziomie), więc będę mogła ten ochraniacz używać dopiero jak opuszczę łóżeczko na niższy poziom??

aaa... o to chodzi. No ja też mam ochraniacz trochę wyższy niż brzeg łóżeczka, ale sprawdziłam jak wygląda nie przeszkadza jak wystaje. Choć zastanawiam się czy nie znaleźć jeszcze innego, niższego dla odmiany. Ale to już w przyszłym meisiącu...

reklama
u mnie będzie wystawał jakoś b. mocno i do tego nie chcę zasłaniać zag łówka łóżeczka, bo jest b. ładny... Ale w tym zestawie jest jeszcze fajna kieszeń na pieluchy a ochraniacz najwyżej przyda sie potem:)

Do góry