reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kiedy na zakupy ;)

Doris, bardzo sugestywnie :-)
Ale do spania to chyba lepiej bez fiszbin, co?
Ja to w ogóle muszę w sklepie sobie dobrać, bo muszę dopasować dobrze - mało który stanik mi pasuje... Tylko te ceny... :no:

reklama
Doris, bardzo sugestywnie :-)
Ale do spania to chyba lepiej bez fiszbin, co?
Ja to w ogóle muszę w sklepie sobie dobrać, bo muszę dopasować dobrze - mało który stanik mi pasuje... Tylko te ceny... :no:
Ceny tych lepszych rzeczywiście wysokie :-(. No i rzeczywiście lepiej mierzyć ale z kolei na necie taniej niż w sklepie...
A do spania to tak, może być mniej podtrzymujący :-)

Ceny tych lepszych rzeczywiście wysokie :-(. No i rzeczywiście lepiej mierzyć ale z kolei na necie taniej niż w sklepie...
A do spania to tak, może być mniej podtrzymujący :-)

Ja to chyba pomierzę sobie, kupię jakiś w sklepie, a potem będę najwyżej w necie szukać podobnych rozmiarów - z zastrzeżeniem możliwości wymiany w razie czego. Jejku, ciągle coś kupujemy i jeszcze tyle potrzeba...

agabre - ja tez planuje kupić pampersy ale nie wiem czy te premium care sa lepsze od tych zwykłych zółtych
Widze, ze tu wiekszość kupuje x landery, ja go też chchiałam ale obejrzalam w sklepie i jakość mam watpliwosci:
1. gondola bez regulacji oparcia
2. w spacerówce buda i barierka szczepione razem
3. dziwna (jak dla mnie) regulacja podmóżka
4. barierka w spacerówce nie można jej unieruchomic na danej wysokosci
Może szczesliwe posiadaczki jakos mnie przekonaja . . . bo wozka jeszcze nie kupiłam w sklepie w Bydgoszczy na wybrany kolor x landera czeka sie max do 14 dni wiec wole to zrobic w czerwcu - po co mam tracic czas na gwarancji.

tez nie wiem czy są lepsze :) kupiłam takie, bo były w promocji i wagowo dla noworodka się zgadzają :D

Polkaja witam sąsiadkę ;)

Zołza, mi też się ciągle coś przypomina, ale podejrzewam, że to już tak zostanie na kilka(naście) albo i więcej lat ;)

dagamit super wózek - a kolor rewelacja :biggrin2::biggrin2::biggrin2:

Doris bardzo obrazowo pokazałaś co nam mogłoby grozić :biggrin2: ja na mój powiększony biust kupiłam po znizce od Pani w sklepie za 75 zł ale z triumpha wole inwestować w biust :biggrin2: zresztą mój M. jest takiego samego zdania. Też muszę coś kupić do karmienia. A koleżanka też mówiła ze mam zakupic taki podtrzymujący z fiszbinami i ponoć żeby nie był za miękki.

reklama
Dagamit kolor wózka piękny!!W sam raz dla dziewczynki!!

Doris to żeś pojechała tym zdjęciem :-D hehe
Myślicie ,że przy małym biuście coś takiego mi również grozi??? :-) Ja z Igorem jak go karmiłam nosiłam normalne staniki z fiszbinami ale większe rozmiary tak aby nie uciskały i odpukać flaczki mi się nie porobiły :-p Teraz kupiłam tylko jeden typowy do karmienia będzie na noc a 2 kupię jakieś ładne normalne z odpinanymi ramiączkami po prostu...

Do góry