reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kiedy na zakupy ;)

Doris, bardzo sugestywnie :-)
Ale do spania to chyba lepiej bez fiszbin, co?
Ja to w ogóle muszę w sklepie sobie dobrać, bo muszę dopasować dobrze - mało który stanik mi pasuje... Tylko te ceny... :no:

reklama
Doris, bardzo sugestywnie :-)
Ale do spania to chyba lepiej bez fiszbin, co?
Ja to w ogóle muszę w sklepie sobie dobrać, bo muszę dopasować dobrze - mało który stanik mi pasuje... Tylko te ceny... :no:
Ceny tych lepszych rzeczywiście wysokie :-(. No i rzeczywiście lepiej mierzyć ale z kolei na necie taniej niż w sklepie...
A do spania to tak, może być mniej podtrzymujący :-)

Ceny tych lepszych rzeczywiście wysokie :-(. No i rzeczywiście lepiej mierzyć ale z kolei na necie taniej niż w sklepie...
A do spania to tak, może być mniej podtrzymujący :-)

Ja to chyba pomierzę sobie, kupię jakiś w sklepie, a potem będę najwyżej w necie szukać podobnych rozmiarów - z zastrzeżeniem możliwości wymiany w razie czego. Jejku, ciągle coś kupujemy i jeszcze tyle potrzeba...

agabre - ja tez planuje kupić pampersy ale nie wiem czy te premium care sa lepsze od tych zwykłych zółtych
Widze, ze tu wiekszość kupuje x landery, ja go też chchiałam ale obejrzalam w sklepie i jakość mam watpliwosci:
1. gondola bez regulacji oparcia
2. w spacerówce buda i barierka szczepione razem
3. dziwna (jak dla mnie) regulacja podmóżka
4. barierka w spacerówce nie można jej unieruchomic na danej wysokosci
Może szczesliwe posiadaczki jakos mnie przekonaja . . . bo wozka jeszcze nie kupiłam w sklepie w Bydgoszczy na wybrany kolor x landera czeka sie max do 14 dni wiec wole to zrobic w czerwcu - po co mam tracic czas na gwarancji.

tez nie wiem czy są lepsze :) kupiłam takie, bo były w promocji i wagowo dla noworodka się zgadzają :D

Polkaja witam sąsiadkę ;)

Zołza, mi też się ciągle coś przypomina, ale podejrzewam, że to już tak zostanie na kilka(naście) albo i więcej lat ;)

dagamit super wózek - a kolor rewelacja :biggrin2::biggrin2::biggrin2:

Doris bardzo obrazowo pokazałaś co nam mogłoby grozić :biggrin2: ja na mój powiększony biust kupiłam po znizce od Pani w sklepie za 75 zł ale z triumpha wole inwestować w biust :biggrin2: zresztą mój M. jest takiego samego zdania. Też muszę coś kupić do karmienia. A koleżanka też mówiła ze mam zakupic taki podtrzymujący z fiszbinami i ponoć żeby nie był za miękki.

reklama
Dagamit kolor wózka piękny!!W sam raz dla dziewczynki!!

Doris to żeś pojechała tym zdjęciem :-D hehe
Myślicie ,że przy małym biuście coś takiego mi również grozi??? :-) Ja z Igorem jak go karmiłam nosiłam normalne staniki z fiszbinami ale większe rozmiary tak aby nie uciskały i odpukać flaczki mi się nie porobiły :-p Teraz kupiłam tylko jeden typowy do karmienia będzie na noc a 2 kupię jakieś ładne normalne z odpinanymi ramiączkami po prostu...

Do góry