reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kiedy na zakupy ;)

Kurcze jak sobie pomyślę każda z nas ma jakiś problem z tym biustem...u mnie z kolei zbyt mała miseczka :zawstydzona/y: Życie byłoby łatwiejsze jakbyśmy wszystkie miały takie same biusty co?? Jakby każda kobieta miała jeden i ten sam rozmiar-idziesz do sklepu i tylko kolor i fason wybierasz!!hehe To se powiedziałam!!

to było by zbyt piękne :biggrin2:

reklama
forever ja bym przy D zdecydowanie kupiła biustonosz z fiszbinami! mogą być nawet takie silikonowe, cokolwiek co podtrzyma biust. Inaczej... gdzieś już Doris zamieściła takie ładne zdjęcie:)

forever porównanie gumek do dłubania w nosie w rękawiczkach, po prostu piękne, uśmiałam się nieziemsko, aż mężowi zacytowałam to myślałam, że się herbatką udławi ;)

katamisz pomysł jednej rozmiarówki biustu po prostu piękny, jestem jak najbardziej za!

ja zdecydowanie na dzień jestem za fiszbinami, a na noc zakupiłam takie:

White 2 Pack Maternity Sleep Bras
chociaż link z UK i pewnie Wam za dużo nie pomoże... ale firma bardzo fajna :)

Koleżanka mi kiedyś sprzedała ten tekst, a ja handluję dalej :-D
Biustonosze fajne, podobne ma Mothercare ale niestety tylko w katalogu nie na PL tudzież w sklepie internetowym też nie dla Polaków :-( Chyba, że w tym który otwierają w sobotę będą - zerknicie dziewczyny która będzie - bo bym kupiła.

mrsmoon z ta regulacja barierki chodzi mi oto, ze po ustawieniu na danej wysokości ona nie jest nieruchoma tylko można ja podnieść - nie wiem jak to lepiej opisać. Podnóżek- sa tylko dwie wysokosci, moja córa miała spacerówke mini i tam były chyba 4 z czego z trzech korzystałam, no i regulacja taka jakos prostrza ( dla mnie), dwa guziki po bokach tak jak w tym x landerze xq albo w buzz 3
Jesli chodzi o kolory to jest to sklep majacy umowe z producentem i gwarantuja dostawe w ciagu 14 dni, Zreszta nie zamierzam czekać do ostatniej chwili . . .:-)

mrsmoon cd Jesli chodzi o regulacje oparcia w gondoli to nie mowie o ozycji siedzacej ale podniesionej (siedzaca bez pasów była by niebezpieczna) dla córy miałam gleboka inglesine i może dlatego tak mi na tym zalerzy, jest to praktyczne jak dziecko ulewa albo jak taki 3 miesieczniak chce przez jakis czas popatrzes troche na swiat.

No ale jesłi o stanikach mowa to tez mnie to interesuje, jak mam dobrac rozmiar. czy na ten wymiar obecny czy rozmiar wiekszy??
Campol ma takie stanii widziałam w sklepie, czy ktos wie coś na temat tej marki (warto, czy nie)?

reklama
no słuchaj jakbyśmy miały wszystkie takie same w tych samych rozmiarach to miałybyśmy więcej pewności siebie a poza tym nasi faceci nie chcieliby się odwracać na ulicy za innymi kobitami tak?? ;-)
Wymyśliłam co??
Aha....:-) Ale by się wtedy odwracali za innymi częściami ciała np. nogami czy tyłkiem. Tak czy inaczej zawsze by sobie jakiś pretekst znaleźli. :-p

Do góry